Back to Question Center
0

Com les eines d'investigació d'Amazon poden afectar l'optimització de la fitxa de producte?

1 answers:

Tots els comerciants en línia que estan monitoritzant les novetats de comerç electrònic de comerç saben de quina importància es pot posar els vostres productes a la plataforma mundial de comerç d'Amazon. Amazon ofereix beneficis tant per a venedors com per a minoristes. Per això, mai és massa tard per presentar els vostres productes a Amazon si teniu el vostre lloc web de marca o no.

Per fer visible el vostre producte a la cerca d'Amazon, necessiteu construir una campanya de màrqueting guanyadora. Cal assenyalar que l'algoritme de classificació d'Amazon A9 és completament diferent del que vam poder veure a Google. Amazon fa èmfasi en la maximització dels ingressos i classifica els productes posteriorment. Significa que cada venedor d'Amazon té l'oportunitat d'augmentar els seus ingressos empresarials globals i atraure fins i tot més clients que en un lloc web de marca. Tanmateix, en un entorn tan competitiu de comerç electrònic, no és suficient col·locar els vostres productes i esperar vendes, fins i tot si la vostra marca és coneguda. Per tant, per assegurar-vos que els vostres productes siguin vistos pel vostre públic objectiu, heu d'invertir el vostre temps i esforços en la recerca de paraules clau i en l'optimització de la llista.A més, és recomanable utilitzar un dels programes de màrqueting d'Amazon (Amazon Vendedor Central, Amazon Seller Central, Amazon Proveïdor Central Express) que satisfarà perfectament les necessitats de la seva empresa.

Com a venedor d'Amazon, teniu molt a fer incloent la recerca, el seguiment i els serveis de gestió. Si teniu molts productes a la vostra disposició, serà molt difícil gestionar-los tots manualment. Necessiteu un programari de seguiment professional que us ajudi a assolir l'èxit.

En aquest article, us familiaritzaré amb algunes eines de recerca i analítiques professionals que l'ajudaran a augmentar el vostre rànquing a Amazon i atraure més clients potencials.

TOP eines d'Amazon que poden maximitzar els vostres ingressos a Amazon

  • Jungle Scout

Si voleu obtenir informació precisa sobre quins productes i categories de nínxol són populars a Amazon, Jungle Scout serà millor per a vostè. Aquesta eina de recerca ajuda a trobar productes d'Amazon que podeu aprofitar. Jungle Scout recopila les dades de vendes d'Amazon més fiables de la indústria per ajudar-vos a evitar errors comercials cars. Aquesta eina també inclou un rastrejador de productes dissenyat per estalviar-vos el temps que podeu gastar en una recerca tediosa. A més, podeu utilitzar aquesta eina espiant els vostres competidors de nínxol. I, finalment, la millor part és que podeu investigar automàticament el vostre lloc per descobrir els fluxos d'ingressos ocults. Si s'utilitza Jungle Scout com a extensió de Chrome, podeu obtenir indicacions instantànies del producte a qualsevol pàgina que navegui. Se us proporcionarà el preu de cada producte, les vendes estimades, el recompte de revisions i fins i tot més. Us ajudarà a fer comparacions precises de productes sobre la marxa.

Per tant, Jungle Scout us pot ajudar a estar al TOP del mercat competitiu d'Amazon i superar els vostres competidors de nínxols.

  • Semalt Amazon SEO

La majoria dels compradors utilitzen la cerca de Google per trobar Amazon productes. En primer lloc, insereixen el nom del producte més Amazon al quadre de cerca de Google, i només apareixeran a la pàgina de resultats de la cerca d'Amazon. Semalt Amazon SEO serveix per augmentar les possibilitats que la vostra llista de productes d'Amazon apareix a la part superior de Google SERP. Amb l'única tecnologia de construcció de vincle massiva, Semalt fa que Google associï la pàgina del producte amb les frases clau que necessiteu obligant a la vostra botiga als resultats TOP. Podeu subscriure una subscripció de sis mesos o anys que inclourà serveis com suggeriments de paraules clau professionals, una campanya de creació d'enllaços efectiva, fins a 100 termes de cerca a Google TOP10, millora de les classificacions, errors de SEO existents, comprovació i correcció.El millor és que podreu obtenir un suport professional constant d'especialistes experimentats de Semalt.

Per tant, si voleu superar els vostres competidors i obtenir un flux infinit de clients potencials de la major font de trànsit a Internet, Semalt Amazon SEO satisfarà totes les vostres necessitats comercials.

  • AMZ Tracker

El seguiment de paraules clau és una part essencial de qualsevol campanya d'optimització, inclosa la llista de productes d'Amazon optimització. És el primer seguidor de paraules clau d'Amazon, de manera que probablement sigui més madur que no pas les eines de seguiment de paraules clau competitives. Aquesta eina ajuda a fer créixer les classificacions i mantenir-les alts durant molt de temps. Segons l'estratègia ofensiva d'AMZ Tracker, podeu arribar ràpidament als rànquings de primera pàgina mitjançant la promoció, l'optimització de la taxa de conversió i l'anàlisi de la competència.Us proporciona les dades sobre les posicions de classificació del vostre producte i fa un seguiment dels productes del vostre competidor perquè pugueu veure quan fan un canvi que funcioni. D'altra banda, AMZ Tracker col·labora amb la major plataforma d'ofertes d'Amazon Vipon. com que permet als comerciants dirigir milions de clients potencials. Un avantatge més és que AMZ Tracker permet optimitzar la fitxa del producte. AMZ Tracker On Page Analyzer mostra els punts forts i febles de la fitxa de producte actual, oferint als vostres l'oportunitat de corregir-los. D'altra banda, Amazon ofereix l'oportunitat de fer un seguiment de les ressenyes negatives i personalitzar els informes de correu electrònic.

  • Paraules de comerciants

Aquesta eina us permet mostrar els termes de cerca més rellevants que utilitzen els vostres clients potencials per trobar els vostres productes o els elements relacionats dins del mateix nínxol. La seva base de dades inclou més de 170 milions de paraules clau. Aquesta eina s'adapta perfectament als comerciants que volen augmentar les vendes dels seus productes a Amazon. El programari Merchant Words permet descobrir frases de paraules clau molt específiques que els compradors utilitzen per trobar un producte concret. És molt més fàcil classificar aquestes frases perquè no són altament competitius. A més, mitjançant aquesta eina, podeu obtenir paraules clau del mercat mundial. El programari Merchant Words ofereix accés a un públic global amb una base de dades de termes de cerca de compradors de diferents països d'Europa i Àsia. Amb l'eina de paraules de comerciant podeu obtenir descàrregues de CSV per integrar aquestes dades amb qualsevol sistema que utilitzeu de manera eficient. I, finalment, utilitzant aquesta eina podreu obtenir assistència professional al client.

  • Eina de paraules clau

Keyword Tool és un programari professional de recerca de paraules clau d'Amazon que serveix per ajudar els comerciants en línia genera termes rellevants de cerca de cua llarga utilitzant la funció de suggeriment de cerca d'Amazon. Aquesta eina implementa funcions de rànquing d'Amazon per generar centenars de milers de cerques de cerca de cua llargues aplicables per a l'optimització de la llista d'Amazon. Els venedors d'Amazon que vulguin tenir accés a funcions més avançades, sens dubte, es beneficiaran de l'opció Keyword Tool Pro per a Amazon. Tanmateix, elements com ara la supervisió de les paraules clau de màxima categoria romanen fora de l'abast dels usuaris de Amazon Keyword Tool Source .

December 22, 2017