Back to Question Center
0

Puc simplificar un procés per crear enllaços d'entrada que utilitzen un script de backlink?

1 answers:

Alguna vegada us heu preguntat com obtenir enllaços d'entrada nous de qualitat d'imatges? És un mètode de construcció d'enllaços que molts administradors web ignoren o simplement ignoren el seu poder. Tanmateix, en realitat, una sola imatge en línia pot valer mil enllaços. Centrar-se en la construcció de vincle basat en text us pot fer perdre una de les estratègies de creació de vincle més influents: la construcció d'enllaços d'imatges. Podeu transmetre molta informació útil a través del contingut visual, com ara infografies, vídeos, fotos, etc.

Fem una ullada a algunes tècniques de construcció d'enllaços que us ajudaran a crear vincles d'imatges.

Com crear imatges que atrauen trànsit i enllaços d'entrada?

En primer lloc, m'agradaria dir sobre la importància dels actius visuals. Els actius visuals tenen més poder que simplement coincidir paraules amb imatges. Si es fan correctament, proporcionen creativitat, claredat o noves idees sobre un tema preferit.

Per atraure el trànsit al vostre origen web, heu de crear actius visuals atractius amb eslògans atractius. Els usuaris tendeixen a compartir declaracions enginyoses, bromes i memes. Tanmateix, si no ets dissenyador, pot ser alguna cosa problemàtic perquè pugueu posar totes les coses junts. No obstant això, sempre hi ha una sortida. Podeu aprofitar serveis barats com Fiverr per crear una imatge senzilla. A més, podeu trobar els seus diferents concerts. Acceptaran crear un còmic senzill i genial a la vostra peça de contingut a un preu raonable en un curt període de temps. Tanmateix, si necessiteu alguna cosa més complicat, això requereix un enfocament professional, llavors heu de contractar el disseny intern.

És difícil dir si aquesta imatge atraurà un gran trànsit al vostre contingut o no, però segurament us ajudarà a comprendre la idea darrere de l'article.

Com funciona el màrqueting d'infografies?

Infographic és poderós per obtenir enllaços d'entrada. Els administradors web usen per abraçar els lectors i fer-los fidels a la marca. Les empreses petites solen inserir infografies en el seu contingut per obtenir enllaços entrants dels jugadors dominants del mercat.

En primer lloc, heu de fer una recerca de Google per trobar infografies relacionades amb la indústria. Utilitzeu les següents consultes per trobar el contingut adequat: "paraula clau" + "infografia"; "Millors infografies de paraules clau"; "Infografies de paraules clau. "Seguiu els resultats obtinguts i trobeu-ne el millor.

Si el vostre negoci està ubicat en un nínxol bastant obscur, podeu utilitzar alguns directoris d'imatges on podeu trobar tot. Un dels directoris més coneguts és Visual. ly i Pinterest.

Tan aviat com hagis obtingut una imatge adequada, hauràs de trobar un tema que funcioni millor per al teu nínxol.Usant les plataformes esmentades anteriorment, podeu filtrar els dubtes i trobar una idea de quins tipus d'infografies solen fer-se famoses.

A la següent etapa, heu d'obtenir les vostres dades junts. Com que el vostre objectiu principal és obtenir la vostra infografia de moltes fonts web relacionades amb el nínxol, heu de recollir la informació acuradament. I tret que les seves dades siguin impressionants, no és probable que es publiqui a Forbes o a Harvard. edu. No obstant això, es pot enllaçar fàcilment amb fonts web de bona reputació en la vostra indústria Source .

December 22, 2017