Back to Question Center
0

Com es crea un perfil de retrocés rendible amb el generador de backlinks dofollow?

1 answers:

Tots els propietaris de llocs web somien a fer visible el seu negoci en línia a clients potencials. És per això que realitzen una campanya de màrqueting sofisticada que inclou optimització de motors de cerca, màrqueting en xarxes socials, generació de backlinks, etc.Si teniu alguna cosa per compartir amb un públic més ampli, és clar que haureu de fer-ho.

La construcció d'enllaços és una de les parts més importants de l'optimització del motor de cerca. Els enllaços entrants són essencials per classificar-se en la pàgina de resultats de cerca i atreure clients potencials. Fan que el vostre contingut sigui visible per al vostre públic objectiu i augmenti el rendiment del vostre negoci amb la inversió.

La construcció d'enllaços entrants no és una ciència de coets però l'obtenció d'enllaços d'entrada d'alta potència de llocs de relacions públiques pot semblar massa complicada per a un principiant. Afortunadament, hi ha molts generadors professionals de backlink que existeixen a la web, així com consultors d'optimització de motors de cerca i constructors d'enllaços, que us ajudaran a obtenir un suc de l'enllaç de qualitat dels llocs de relacions públiques elevades.

En aquest article, vaig a compartir amb vosaltres alguns consells sobre com generar enllaços d'entrada sense fer de forma gratuïta. D'altra banda, aquí trobareu alguns enllaços de backlinks disponibles que fan que un procés de creació d'enllaços externs sigui més còmode.

Fonts web que serveixen com a generadors de backlinks

Aquí trobareu una llista de les fonts web on podeu obtenir enllaços de retorn de forma gratuïta durant un període curt. Vaig a parlar sobre fonts web tan destacades com Microsoft, Facebook, Google, etc.

Abans de començar a parlar sobre aquestes fonts, vull esmentar que hi ha dos tipus d'enllaços d'entrada: dofollow i nofollow. Alguns dels llocs de relacions públiques elevades proporcionen aquests dos tipus d'enllaços: Google+, YouTube i altres. Al contrari, les plataformes socials tan populars com LinkedIn i Facebook permeten crear només enllaços d'entrada no segurs.

En resum, els enllaços posteriors són els que passen el suc de l'enllaç d'una font a una altra i ajuden a augmentar el rang de lloc web mitjançant una paraula clau concreta. Els enllaços posteriors de Dofollow permeten construir l'autoritat de marca i mostrar a Google quina és la font web d'una bona reputació. Els enllaços d'entrada no segueixen els enllaços que no passen cap suc d'enllaços i no influeixen en el vostre rang de pàgina. Tanmateix, encara poden fer que el vostre perfil de backlink sigui més fort si provenen d'orígens web d'alta PR.


 • Microsoft

Microsoft és una web important i autoritària font que té molt valor per als usuaris de tot el món. És per això que té el PageRank més alt. Obtenir enllaços entrants d'aquest lloc, augmentarà la vostra autoritat de marca i elevarà la reputació del lloc web a ulls de Google.

Per generar backlinks endavant de Microsoft, heu de seguir els passos següents:

 1. Creeu el compte nou a Microsoft.
 2. Accediu i vés a la secció de perfil.
 3. Obriu la secció d'enllaços i afegiu el vostre enllaç al text d'ancoratge orientat.
 4. Per completar aquest procediment, feu clic al botó "Desa".
 • Google Plus

Google Plus és una xarxa social propietat de Google. Podeu obtenir enllaços de retorn de qualitat d'aquesta font seguint aquests passos:

 1. Accediu a Google Plus amb el vostre compte de Gmail.
 2. Creeu una nova pàgina per al vostre bloc.
 3. A continuació, verifiqueu la vostra pàgina.
 4. I, finalment, afegiu el vostre enllaç a la secció d'URL.
 5. Feu clic al botó "Desa" Source .

December 22, 2017