Back to Question Center
0

Em pot recomanar alguns bons llocs per diversificar el meu alt perfil de publicitat de backlinks?

1 answers:

Per descomptat, no s'ha de deixar de banda els enllaços d'alta autoritat i fonts fortes de PageRank, com ara diaris nacionals o fins i tot agències de mitjans de comunicació mundials.És una bona manera de refrescar el perfil d'enllaços de cerca de la vostra pàgina web o del vostre blog, però la tasca es coneix com una activitat que requereix molt de temps i requereix molta feina de feina.No obstant això, tenint en compte una mica de creativitat, podeu agafar fàcilment alguns enllaços de retrocessió addicionals per millorar el vostre perfil PR ja existent de backlinks. A més, probablement ja hagi tingut alguns trossos de contingut de qualitat o contactes ja disponibles per a això. A continuació, us mostraré un parell de bons llocs i esferes que val la pena considerar per enllaçar-vos. Al cap ia la fi, aquesta seria una gran oportunitat per connectar-se amb els llocs web educatius / governamentals més confiats i autoritzats. De totes maneres, ambdues esferes no necessitaran ni grans despeses pressupostàries ni massa temps. Per descomptat, si es maneja bé.

Llocs Governamentals Locals

Entre els altres, llocs web locals o nacionals o blocs de suport amb extensions de domini GOV són exactament aquestes fonts minoritàries amb la finalitat La puntuació alta de DA (autoritat de domini) aconsegueix un puntaje de 100 punts. Tenint en compte que difícilment es pot aconseguir millorar el perfil de relacions públiques més alt dels enllaços d'entrada amb el que prové del principal domini governamental, hi ha algunes oportunitats disponibles a nivell local. Vull dir que molts llocs web del govern local utilitzen directoris comercials per executar una promoció en línia per a les empreses regionals de la seva àrea. Els directoris governamentals locals són potser la manera més senzilla i ràpida d'agafar alguns enllaços d'entrada més potents que indiquen el vostre lloc web o bloc.

Educatiu (universitat / col·legial) Pàgines

La part del lleó dels organismes de confiança és coneguda per tenir els seus llocs web DA d'uns 90-95 punts (basats sobre el recent estudi). Però el més desafiant és trobar el mitjà adequat de divulgació. Primer de tot, intenteu fer-los un favor: trobeu a les persones que coneixeu com antics alumnes o membres del personal. Tenint en compte que les universitats i les universitats sempre tenen ganes de mostrar-les, utilitzeu-les al vostre abast: només oferiu històries d'èxit reals, grans trajectòries professionals o entrevistes calentes que vulguin veure, al mateix temps que actualitzeu el vostre perfil de relacions d'alta visibilitat amb enllaços d'entrada Un parell d'enllaços creats recentment a canvi. A més, obtenint aquests vincle de recanvi valuosos a través de les pàgines d'alumnes de la universitat o de secundària, utilitzeu automàticament una altra oportunitat per parlar del nom de la vostra empresa o obtenir una exposició més àmplia dins de la indústria de la vostra empresa i el nínxol del mercat.

Si res ajuda, aquí hi ha una altra forma alternativa de manejar la difusió adequada amb universitats o qualsevol altra institució educativa, que realment funciona per obtenir-vos un parell d'aquests vincles preciosos. Tot el que necessites és tenir un producte o servei rellevant tant per als estudiants locals com per als empleats. Només prova oferint, per exemple, un codi de descompte exclusiu. Al mateix temps, aquesta seria una gran manera de generar més accions, clients potencials, subscripcions i mencions en els mitjans socials, a més dels nostres propis objectius d'adquisició d'enllaços. Tanmateix, tingueu en compte que per tenir èxit en aquest esquema, es necessitarà la vostra empresa o projecte empresarial per oferir alguna cosa que es pugui comprar o ordenar en línia Source .

December 22, 2017