Back to Question Center
0

Quines són les maneres d'atraure bons enllaços d'entrada al vostre lloc web?

1 answers:

Vull començar aquest article amb una breu definició de backlink per a aquells que són nous en aquest tema. Un enllaç backlink és un hipervincle d'entrada d'una pàgina a una altra. Com a regla general, s'insereix un enllaç al text i es veu com un text d'ancoratge. En fer clic en aquest text, aneu a l'article d'explicació o a un lloc web que es cita en aquest contingut. Aquests enllaços solen proporcionar als usuaris informació útil i ajudar els propietaris de llocs web a millorar el seu lloc web si tot es fa bé.

Aquest article està dissenyat per ensenyar-vos com obtenir bons enllaços d'entrada al vostre lloc web. M'agradaria armar-vos amb les eines que necessiteu per obtenir els millors enllaços d'entrada possibles i augmentar el vostre abast.

No tots els backlinks són igualment creats. Per això, ha de tenir molta cura en crear vincles al vostre lloc. Com a regla general, els enllaços de retroció s'utilitzen per a dos propòsits. El primer és ajudar a un lloc web a aconseguir un suc de vincle de qualitat i augmentar l'autoritat de la marca a la web. El segon és causar un dany intencional a llocs competitius o, de forma no intencionada, el vostre.

Com distingir un enllaç backlink d'alta qualitat?

En termes generals, els enllaços d'entrada d'alta qualitat són els que provenen del millor dels llocs web. Són rellevants i generats èticament. Com més persones es vinculin amb els llocs de millor qualitat, millor serà el rànquing del motor de cerca del lloc. Google visualitzarà aquests enllaços i premiarà el lloc enllaçat amb un rang superior i millor reputació. És precisament el que cal buscar a la construcció d'enllaços.

No obstant això, com he esmentat anteriorment, no tots els enllaços d'entrada es creen per igual i, posteriorment, lluny de tots són igualment beneficiosos. És per això que els administradors web haurien de saber exactament què constitueix un enllaç backlink d'alta qualitat.

Enumerem algunes de les característiques essencials d'un enllaç backlink orgànic d'alta qualitat:

  • rellevant per al nínxol del lloc web promocionat;
  • ve de la font web confiable;
  • envia un referit al trànsit;
  • correctament incrustat en el contingut del lloc;
  • no es paga ni recíproc;
  • no sembla un anunci;
  • aporta el vostre PageRank.

Aquests enllaços d'alta qualitat són difícils d'aconseguir. Per això, els motors de cerca i els usuaris aprecien molt. A més, heu d'obtenir aquests vincles de la varietat de fonts diferents, i no de 100 enllaços d'entrada d'un lloc PR elevat. Tingueu en compte que Google només pot observar quan intenteu enganyar el sistema.

Quines són les maneres més senzilles d'obtenir enllaços de retorn de qualitat al vostre lloc?

El primer que heu de comprendre és que cal crear enllaços d'entrada, no comprar-los. L'estratègia d'establiment d'enllaços perfecta es basarà en un treball dur, i això és tot. Per descomptat, passarà més temps creant enllaços per igual. No obstant això, us assegureu que aquests enllaços us proporcionaran resultats positius duradors.

Hi ha algunes maneres d'obtenir enllaços de retorn de qualitat:

  • Per obtenir enllaços de retrocessió rellevants, simplement podeu posar el vostre nom i informació en directoris editats per humans d'alta qualitat. Pot ser que hàgiu de pagar en alguns d'aquests directoris. Tanmateix, abans d'instal·lar qualsevol servei de creació d'enllaços, heu d'assegurar-vos que no sigui un lloc web de spam.
  • Una altra tècnica útil per a crear vincles és convertir-se en blogger convidat. Col·labora amb el blog segmentat relacionat amb el lloc i publiqueu-hi publicacions interessants i atractives amb enllaços entrants que indiquin al vostre lloc Source .
December 22, 2017