Back to Question Center
0

Quines són les maneres de construir ràpidament els enllaços d'entrada?

1 answers:

La construcció d'enllaços és l'aspecte principal i més desafiant de l'optimització de motors de cerca. Afecta la posició del rànquing de llocs web i crea una impressió de Google sobre un domini determinat. El paper dels enllaços entrants a SEO s'ha demostrat en el nombre d'estudis de factors de classificació.

No obstant això, alguns webmasters encara tenen dubtes sobre l'impacte i els beneficis dels enllaços entrants. Afirmen que la confiança de Google sobre els enllaços d'entrada està disminuint. No obstant això, m'agradaria portar-los allà. Els enllaços d'entrada no poden desaparèixer en cap moment, ja que tenen un paper important en l'algorisme de classificació de Google. Els estudis recents mostren que la quantitat de dominis que enllacen amb una pàgina es correlaciona amb les classificacions més que cap altre factor. Si no preneu aquestes dades de debò, intenteu investigar per vosaltres mateixos. Introduïu la vostra paraula clau orientada a Semalt Web Analyzer i consulteu les pàgines de primer nivell. Tots ells tenen molts enllaços entrants. Fins i tot si la vostra paraula clau orientada no és massa competència, els llocs web de TOP classificació tindran nombrosos enllaços entrants.

En aquest article, anem a parlar de com crear enllaços d'entrada de manera ràpida i eficient. Hem utilitzat algunes d'aquestes estratègies de creació de vincles per augmentar la classificació del nostre lloc web de clients. Vam obtenir resultats positius i vam crear perfils d'enllaços dels nostres clients.

Així doncs, continuem. Espero que aquesta informació tingui la vostra per obtenir un suc de l'enllaç de qualitat al vostre lloc.

Estratègies actives per crear enllaços d'enllaç ràpid i efectiu

  • Crea canals d'enllaços amb motors de cerca personalitzats

Com a la regla, els llocs web que us han vinculat en el passat són més propensos a fer-ho de nou. Ells ho fan perquè ja són fanàtics del que fa i escriu. És més probable que estiguin interessats en qualsevol contingut nou que publiqui i vinculi a ell. La imatge que teniu una base de dades de tots els recursos web que ja us heu enllaçat i, per tant, és probable que us interessi el contingut nou. Sens dubte, serà boig poderós per al vostre negoci en línia, ja que podeu obtenir un flux constant de trànsit entrant al vostre lloc.

Podeu crear aquesta base de dades amb el CSE de Google. Tot el que necessiteu és seguir aquests passos:

  1. Trobeu orígens web que ja us vinculi;
  2. Carregueu aquestes fonts en un motor de cerca personalitzat;
  3. Trobeu els prospectes d'enllaç per a continguts futurs.


Inscriviu-vos a l'eina CSE de Google i creeu un nou motor de cerca allà. A continuació, introduïu un lloc web que voleu cercar i un nom del vostre nou motor de cerca personalitzat. Aneu a la pestanya següent i vegeu el valor a la cel·la A1. Hauria d'estar formatat com a "domini". com. "Cal copiar aquestes dades a la secció" llocs per buscar "del vostre motor de cerca personalitzat. I, finalment, feu clic al botó "Crear".

No obstant això, si voleu cercar molts dominis del vostre perfil de backlink, heu d'afegir el domini de descans que heu tingut. Per això, heu de fer clic al botó "Edita el motor de cerca" i afegir més llocs. Podeu seleccionar l'opció "per afegir llocs a granel" i copiar la llista de dominis al quadre. Trieu una funció "incloure totes les pàgines d'aquests llocs" i feu clic a "desa". "

Ara, el motor de cerca personalitzat està a punt. Podeu utilitzar-lo per cercar clients potencials de vincles en qualsevol moment en què publiqueu un nou contingut.

Aquesta tàctica de creació de vincles pot ser més eficient si el vostre perfil d'enllaç creix perquè teniu una base de dades més extensa de fonts web per cercar Source .

December 22, 2017