Back to Question Center
0

Quines són les maneres d'obtenir un alt retrocés d'enllaços de seguiment dels blocs?

1 answers:

El blog Commentluv és una forma correcta d'obtenir enllaços de qualitat d'alt PR que normalment omiten els meus administradors web. Aquest tema sempre serà contradictori per discutir. Els blogs de Commentluv proporcionen els seus avantatges als propietaris de llocs web, ja que ajuden a crear vincles potents ja que us retornen un enllaç que assenyala una de les vostres entrades de blog.

En aquest article, anem a discutir algunes maneres essencials de com crear enllaços d'avançada d'alta DOF segueixen els comentaris de blogs.

Anem a discutir primer el que són els blogs de comentaris i on trobar-los. Aquest tipus de blocs permeten tornar a enllaçar una de les vostres entrades del bloc i passar un suc de l'enllaç de qualitat a les vostres pàgines web. La majoria dels administradors web afirmen que els enllaços de retrocessió segueixen tenint més valor per a l'optimització del lloc web que no pas els de més. No obstant això, tots dos tipus tenen els seus beneficis per aconseguir el trànsit orgànic. Per crear un perfil de vincle de qualitat, heu de crear enllaços de retorn de dos i més de dos. Com a regla general, els enllaços d'entrada no segueixen els llocs de relacions públiques altes causen nous enllaços de retrocessió i augmenten el flux de trànsit cap a un lloc web. Si feu enllaços d'entrada als vostres blocs o llocs web, heu de tenir en compte que els enllaços d'entrada es faran mitjançant una estratègia ben pensada ja que millora la visibilitat del vostre bloc.

M'agrada la idea de Neil Patel de crear enllaços. Va descobrir una idea de construir vincles de forma escalable. Aquest mètode us permet observar el vostre rendiment i prendre una acció possible mentre un pla no funcioni.

Seguiu els llocs de marcadors socials

A causa de les actualitzacions d'algorismes de classificació freqüents de Google, la majoria dels bloggers decideixen que els seus enllaços no siguin semblants de sospites per als motors de cerca. Tanmateix, alguns dels blogs de comentaris encara estan disponibles i proporcionen als propietaris de llocs web enllaços de retrocessió d'alta qualitat.

En general, la publicació de blocs és una manera fàcil de crear enllaços d'entrada. Aquest mètode ha estat verificat per molts administradors d'èxit i, si es fa correctament, porta bons resultats pel que fa al trànsit, classificació i conversió.Heu de fer la construcció d'enllaços com a mitjà de construcció de relacions. Inicialment, no et donarà beneficis. Tanmateix, a la llarga, podreu augmentar l'autoritat i augmentar el trànsit al vostre lloc web.

Alguns dels bloggers limiten la quantitat de comentaris per a cada article. Permeten crear backlinks dofollow només per als primers comentaristes. L'administrador d'un bloc personalment decideix si voleu aprovar-vos per fer-ho o no. Si detecten algunes accions de spam del vostre lloc, probablement no us permetran fer backlinks sense fer-ho al bloc. Tanmateix, si trobeu els vostres comentaris orgànics i rellevants per al tema que es tracti, els premiarà amb enllaços d'entrada endavant cada vegada que comenteu els seus blocs.

Consells per crear enllaços d'entrada endarrerits als blogs de Commentluv

En primer lloc, intenta no mirar el spam. Per crear una bona reputació en un bloc, heu de deixar comentaris de qualitat i útils. Assegureu-vos de llegir acuradament un article i entendre el tema. En cas contrari, escriureu comentaris que no s'adhereixin al punt i semblin antinaturals. A més, ni tan sols intenteu anunciar el vostre negoci en línia en comentaris a articles irrelevants per a la vostra indústria. Se't retirarà per això i mai no rebreu l'oportunitat d'obtenir backlinks dofollow en aquest bloc. Heu d'intentar no passar per alt amb els enllaços de l'enllaç perquè poden semblar antinaturals i espasmòdics. A més, us aconsello que eviteu un o dos comentaris de línia Source .

December 22, 2017