Back to Question Center
0

Com obtenir una llista de. Els llocs edu per als enllaços d'entrada?

1 answers:

Obtenir enllaços des dels llocs web d'alta autoritat és el mateix que aconseguir-los. edu com a motors de cerca atrauen aquests llocs com a respectables, valuosos per als usuaris i d'alta autoritat. En la majoria dels casos, és difícil fer una llista de. edu per als enllaços d'entrada si és petit o recentment establert. A més, si està desenvolupant el seu negoci en línia, no en l'educació o la indústria governamental, serà problemàtic proporcionar-los. editeu lectors de llocs amb contingut que pugui ser interessant per a ells.

Quan estigueu creant enllaços, heu de prestar atenció a l'autoritat del domini i la classificació del domini. Aquestes dues mètriques d'avaluació de la qualitat del lloc web són semblants i serveixen per determinar quin vital seria un enllaç d'un lloc específic. Posant els vostres enllaços a alta autoritat. edu, els llocs web us donen nombrosos avantatges. En primer lloc, podeu classificar fàcilment el vostre contingut. edu, i és probable que obtingui el rang més alt en un període relativament curt. D'altra banda, obtindreu un valuós suc d'enllaç a través d'aquests enllaços externs.

Aquest article està dedicat a les tècniques de construcció de vincle que serveixen per crear una llista de. edu per als enllaços d'entrada. Et vaig a ensenyar a pujar les files i aconseguir que la vostra autoritat de domini sigui més alta.

Obtenir enllaços d'entrada d'alta PR. edu

Si voleu obtenir enllaços d'entrada més rellevants, primer heu de millorar el vostre propi lloc web (corregiu errors, estableixi un bon sistema d'interconnexió, optimitzeu metadades i creeu un contingut valuós).

Els recursos web més valuosos i desitjables per a la creació d'enllaços inclouen Wikipedia,. Govern i. Dominis edu. Aquests llocs tenen un pes diferent amb Google. Aquests recursos web tenen un gran valor per als usuaris i també es pot confiar en qualsevol enllaç invers que es col·loqui a les seves pàgines.

Analitzem amb més detall les maneres d'obtenir. edu i. backlink de Gov:

  • Comenta el bloc

Com a regla general. edu i. Els llocs web de Gov tenen blocs on es publiquen diversos continguts de recerca i contingut educatiu. Podeu ignorar aquesta oportunitat de creació d'un enllaç. És per això que si podeu seguir l'estratègia de creació d'enllaços i començar amb el final en compte, és possible que alguns dels continguts que voleu construir. gov o. edu que s'assenyalen. En implementar aquesta tècnica de creació d'enllaços, podreu obtenir enllaços contextuals entrants al vostre contingut.

  • Proporcioneu beques al vostre nínxol

És raonable proporcionar beques per a diverses institucions educatives, especialment per a aquells que, almenys d'alguna manera, estan relacionats amb la vostra indústria. Per exemple, si comercialitzeu equips mèdics, podeu col·laborar amb universitats mèdiques proporcionant als seus estudiants descomptes, regals o beques. Us ajudarà a retornar al vostre nínxol i obtenir el suc de l'enllaç rellevant d'alta PR. edu fonts web. A més, podeu fer que els estudiants us enviïn treballs que, al seu torn, poden utilitzar com a contingut. I si trobeu un bon escriptor, podeu contractar-lo com a escriptor de contingut per a la vostra empresa amb regularitat Source .

December 22, 2017