Back to Question Center
0

Com es pot comentar que els enllaços d'entrada milloren el meu rang de lloc a SERP?

1 answers:

Probablement hagis escoltat una gran quantitat d'informació horrible sobre com construir enllaços de comentaris i negativament predisposats a aquesta tècnica.No obstant això, vull que prenguis un moment i abordis aquesta estratègia amb una ment oberta. Malgrat la mala reputació d'aquesta estratègia, utilitzar el bloc que comenta com una estratègia de backlink us pot ajudar a establir bones relacions amb els vostres clients potencials i a construir l'autoritat de la vostra marca dins del vostre nínxol de mercat. Tanmateix, heu de tenir un enfocament correcte per crear enllaços d'entrada de comentaris per obtenir un bon resultat de SEO. En cas contrari, es veurà sospitós als ulls dels motors de cerca i fins i tot pot obtenir sancions per a les tècniques de construcció d'enllaços spammy.

En aquest article, anem a discutir noves maneres d'obtenir el suc d'enllaç dels comentaris. Podeu oblidar tot el que heu llegit abans. L'enfocament que anem a compartir amb vostès no es veu com qualsevol altra tècnica de creació d'enllaços que requereixi utilitzar termes de cerca, de seguiment, de cerca o de qualsevol altra cosa que hàgiu escoltat.

La nova manera d'obtenir enllaços de comentaris

Anem a discutir quines etapes cal seguir per obtenir enllaços d'entrada de comentaris de qualitat en un període curt.

  • Trobeu els blocs adequats

A la primera etapa de la campanya de creació d'enllaços, heu de trobar els blocs adequats per generar els vostres enllaços allà.Heu de dur a terme el vostre nínxol de mercat i buscar fonts web que rebin un trànsit i un compromís excel·lents. No és obvi buscar els millors blocs de la indústria. En lloc d'això, podeu trobar blogs de mitjans o fòrums amb una quantitat significativa de comentadors actius.

Per trobar el que necessiteu, només podeu inserir una consulta en particular a Google. Per exemple, si el vostre negoci es fa servir al camp mèdic, podeu demanar a un motor de cerca una consulta "TOP blogs mèdics" o "fòrums mèdics. "Com a resultat, proporcionareu una llista dels blocs TOP basats en algunes accions socials i comentaris que reben aquests blocs.Una vegada que hàgiu trobat adequat per a la vostra empresa, necessiteu fonts web, podeu continuar amb la branca dels següents enllaços de comentaristes al seu bloc. Us ajudarà a augmentar la vostra base de llocs associats.

  • Organitzant els vostres blocs

Utilitzeu subscripcions RSS a Google Reader per fer un seguiment dels blocs de la vostra indústria. Creeu carpetes diferents per a cada lloc web del tema. Si simplifica aquest procés, observareu quines categories tenen publicacions que s'han actualitzat recentment.

  • Intenta ser el primer

No és aconsellable construir enllaços d'entrada de comentaris a la molèstia del fòrum simplement escriure comentaris irrellevants i no desitjats. Pot ser el primer que deixa un comentari sota la publicació, però només després de llegir-lo de manera global i pensar sobre la resposta enginyosa i raonable. Si el vostre enllaç principal és atractiu i s'adhereix al punt, és probable que altres comentaris facin clic en ell per comprovar qui sou. Per això, si sou el primer, els vostres canvis són més alts que si arribeu a la festa després de nombrosos comentaris Source .

December 22, 2017