Back to Question Center
0

Com es crea la millor estratègia de backlink per al vostre lloc web?

1 answers:

Aquest article està dissenyat per trobar una resposta a una de les preguntes més freqüents "Com tornar a enllaçar un lloc web?" Nombroses estratègies de construcció d'enllaços ens permeten crear un enllaç a altres llocs relacionats amb el nínxol. No obstant això, no tots poden anomenar-se orgànics. En realitat, no hi ha una única estratègia de creació de vincle que es basi únicament en mètodes orgànics. Per a alguns llocs web, una estratègia pot donar resultats positius de SEO i oferir bones oportunitats per crear vincles. El mateix enfocament per als altres pot semblar que no és una reputació de marca vàlida o fins i tot de cost.

A mesura que passa el temps, les diferents estratègies de construcció d'enllaços tendeixen a rendir-se com a més o menys eficients. Algunes tècniques de generació d'enllaços poden funcionar bé durant un temps, i l'actitud dels usuaris comença a canviar i, per tant, la vostra estratègia ha de canviar.

Com planificar l'estratègia de creació d'enllaços?

Per crear l'estratègia de creació de vincles, heu de mirar al voltant d'una estratègia diferent, especialment al nínxol del vostre mercat. Comproveu-ne tots i entenguin quins funcionen millor per al vostre negoci en línia. Aneu amb el que funciona i proveu també noves idees. Sempre és menjar tenir moltes estratègies guanyadores d'enllaços, ja que us dóna l'oportunitat de crear un perfil de vincles més natural. Atès que el mercat digital és una esfera constantment canviant, serà raonable continuar intentant nous mètodes.

Per què és perillós utilitzar programes de creació d'enllaços?

Avui en dia, hi ha tones de programes de creació d'enllaços que només estan dissenyats per a estalviar diners. Prometen que els administradors web creïn centenars de milers d'enllaços d'entrada d'alta autoritat en un curt període. Les persones que tenen experiència en l'esfera d'optimització de motors de cerca saben que simplement no és possible i sona massa bo per ser veritat. En realitat, un procés de construcció d'enllaços porta mesos i requereix molta feina. Fins i tot si un esquema de construcció d'enllaços spammy funciona, d'ara endavant, Google probablement el detectarà i es desvaloritzarà, o fins i tot pitjor penalitzarà el vostre lloc amb severes sancions.Per això, cal evitar aquests esquemes i centrar-se en les estratègies de construcció d'enllaços orgànics.

Els backlinks orgànics són DEBUT!

Els enllaços de retorn naturals són enllaços que obteniu sense que algú hagi de posar un enllaç al vostre lloc. Com a regla general, obtens aquests enllaços sense el vostre coneixement. Serveix molt fàcil. Per exemple, podeu trobar un article que us agradi i enllaçar-lo al vostre lloc. Heu de tenir en compte que Google estima els enllaços naturals i recompensa els llocs web que els generen amb un alt rang a la pàgina de resultats de la cerca. És per això que aquest tipus d'enllaços són els més segurs. Podeu estar segur que mai no seran devaluats per Google.

Construcció de vincles que funciona per si mateix

Cada propietari del lloc web busca una estratègia de construcció de vincle que pot funcionar sense la seva particular atenció. Si voleu trobar una estratègia que no requereixi el vostre treball constant per obtenir cada enllaç, el bloc és la millor oportunitat per a vosaltres. Tot el que necessiteu és crear un bloc basat en el tema de la vostra indústria i publicar-hi de manera contínua articles que siguin útils per als usuaris. Si podeu proporcionar als usuaris un contingut beneficiós, enllaçarà els vostres articles i crearà més i més enllaços orgànics al vostre lloc Source .

December 22, 2017