Back to Question Center
0

La construcció d'enllaços automatitzada és perillosa per a l'optimització del motor de cerca del lloc web?

1 answers:

Hi ha la creença que la construcció de vincle manual esdevé obsoleta el 2017. Aquest concepte s'ha debatut moltes vegades, però, encara, no hi ha una declaració clara cap a ella.

En general, la construcció de vincle manual és un procés d'intentar activament augmentar el nombre d'enllaços entrants a una font web. És un procés que demana molt de temps que requereix molts esforços. La construcció de vincle manual sol associar-se a una manera orgànica de generar enllaços.

Quan investigueu els llocs TOP ranking en el vostre nínxol, veureu el nombre d'enllaços que els apunten. Tenen centenars de milers d'enllaços entrants de fonts d'Internet d'alta i mitjana autoritat. Per descomptat, els seus perfils d'enllaç no es generen durant la nit. Aquests llocs de classificació TOP obtenen aquests resultats treballant de forma intel·ligent i creant enllaços entrants manualment.

En aquest article, parlarem de tècniques manuals i automàtiques de construcció de vincle. A més, anem a discutir com Google dibuixa la línia entre els resultats naturals i no naturals de la construcció d'enllaços. Anirem a llistar les estratègies manuals i automàtiques de backlink més útils que us proporcionaran bons resultats de SEO.

Com la construcció de vincle manual pot millorar la classificació del vostre lloc?

En els nostres dies, la creació d'enllaços es fa més difícil que mai a causa de l'alta competència en un mercat digital i els canvis constants de l'algoritme del motor de cerca. Les tècniques de construcció d'enllaços que Google aprova avui podrien ser estratègies de spam abans de demà. Tanmateix, malgrat tots aquests factors negatius, els enllaços d'entrada segueixen sent la força motriu principal que pot millorar la classificació del vostre lloc i generar trànsit al vostre lloc web. Els administradors web que no vulguin dedicar molt de temps a crear enllaços orgànics que es refereixin al programari de creació d'enllaços automàtic o que busquin oportunitats de creació de vincles pagats. Tanmateix, com mostra una pràctica, no hi ha millor que la construcció d'enllaços naturals. No hauríeu d'estar involucrats en tècniques de construcció d'enllaços fraudulents, ja que Google ho detectarà de fet. Ara estem en la nova avantatge de l'optimització de motors de cerca i l'obtenció d'enllaços de backgammon de baixa qualitat pot arrasar tots els vostres esforços de SEO, així com la reputació de la marca.

Construcció de vincle manual contra un automatitzat

Com que l'era de la construcció de vincles de baixa qualitat estava acabant, hem de crear un enllaç igual. Per això, recopilem tècniques efectives de construcció d'enllaços manuals que funcionaran a la vostra disposició.

  • Comentaris sobre fòrums i blocs

Els comentaris són una forma senzilla i efectiva d'obtenir enllaços, sempre que els deixeu rellevants i alts. fonts web. Els vostres comentaris han d'estar relacionats amb el tema de la discussió i veure's natural entre d'altres. Google no penalitzarà el vostre lloc si el comentari es fa de forma manual. Si es fa manualment, sembla lògic, s'adhereix al punt i té valor per a altres lectors. No obstant això, d'acord amb les Directrius per a administradors web de Google, els comentaris del fòrum amb enllaços optimitzats a la publicació o la signatura no es comptaran com a qualitat i es mereixen sancions.

  • Blogging de convidats

Una altra eficaç estratègia de construcció d'enllaços que sempre funciona és el blogging de convidats. Alguns webmasters afirmen que es tracta d'una estratègia de creació de vincles de spam. Tanmateix, si la veritat és correcta, obtindrà resultats positius d'optimització. Vaig a parlar sobre blogs autoritzats de convidats com a part de la campanya d'optimització guanyadora. Cal crear contingut amb una intenció no només per millorar el rang del vostre lloc, sinó amb la intenció d'aportar valor als lectors. Si dissenyeu el vostre contingut amb un lector, podeu utilitzar el blocatge de convidats com a tècnica de creació d'un enllaç manual segur Source .

December 22, 2017