Back to Question Center
0

És possible obtenir enllaços d'entrada dels llocs web PR10?

1 answers:

Probablement senti massa bo per ser veritat. Tot i això, tot és real si teniu un enfocament intel·ligent del problema. Cal tenir en compte que hi ha moltes oportunitats per obtenir enllaços de retorn PR 10 cada dia. Tot el que necessites és mantenir els teus ulls i oïdes oberts sempre i continuar buscant les noves oportunitats de creació d'enllaços. És raonable provar tècniques de creació de vincle més efectives que els enllaços d'enllaços o comentaris dels convidats per obtenir enllaços d'entrada d'alta PR.

Analitzem les possibles maneres d'obtenir els enllaços de retorn PR10. Alguns webmasters tendeixen a creure que l'única manera d'obtenir enllaços entrants d'alta qualitat és produir contingut fantàstic. Si el vostre contingut és útil, obtindreu enllaços externs de qualitat orgànica. No obstant això, està lluny de la realitat. Treballarà al final, però qui ha trigat tant a esperar. Un altre mètode habitual per construir enllaços de seguretat PR10 és crear un gran contingut i fer una campanya de divulgació dins del vostre nucli de mercat preguntant als propietaris del lloc web i als blocaires que us enllacin.


No obstant això, aquestes dues estratègies de creació d'enllaços no són efectives en la realitat. En primer lloc, no és fàcil crear contingut fantàstic que proporcioni als usuaris informació que mai abans havien escoltat. Es necessita molt de temps i esforços per fabricar una peça de contingut de qualitat. Un altre problema és quan el vostre contingut no està vinculat. En aquest cas, podeu comptar amb fonts web de qualitat mitjana o baixa. La divulgació no funciona en aquestes situacions. A més, els responsables de la reflexió reben nombroses peticions d'oportunitats de creació d'enllaços cada dia. En la majoria dels casos, simplement ometeu les vostres sol·licituds sense haver llegit fins i tot el vostre contingut.

La solució perfecta i, per cert, el meu credo de la vida, és fer-ho tot sols sense dependre dels altres. Anem a veure com funciona.

Creeu els vostres propis enllaços d'entrada

Pot semblar boig, però podeu crear els vostres propis enllaços d'entrada a altres fonts d'Internet de relleu elevades. Per exemple, estic interessat en fonts web PR 10 com Google, Reddit, Facebook, LinkedIn, YouTube i altres. Aquests llocs us permetran crear els vostres propis enllaços d'entrada d'alta qualitat i rellevants i millorar el vostre lloc. No podeu posar el vostre enllaç a aquestes populars plataformes web. Necessiteu crear una presència adequada, d'alta qualitat i rellevant en un d'aquests llocs i només deixar els enllaços d'entrada allà. Cal que creeu un bon perfil i ompliu-lo amb la màxima informació rellevant. La vostra tasca principal és generar molts continguts rellevants per al vostre enllaç. En fer-ho, farà que el vostre enllaç sigui potent i contextual.

A la següent etapa, heu de crear vincles entre totes les fonts web on la vostra pàgina està present. Per exemple, si publica una publicació nova a Facebook, haureu d'enllaçar-la des del vostre LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter i altres comptes. I viceversa, de manera que totes les pàgines tenen enllaços d'entrada. Com a resultat, obtindreu grans enllaços de retrocessió PR 10 pels vostres esforços sense gastar un cèntim Source .

December 22, 2017