Back to Question Center
0

Com comprar enllaços d'entrada de qualitat i veure el meu lloc web a la part superior de la cerca de Google?

1 answers:

No cal dir que construir un perfil de backlink de qualitat és la manera correcta de conduir el vostre lloc web a la part superior de SERP de Google. Per què? Solament perquè els enllaços d'entrada orgànics ja són coneguts per estar entre els factors més forts (el tercer senyal més important, per ser més exacte) que Google considera en concedir una posició d'escala a la llista de resultats de cerca. A més, els que ja saben com comprar enllaços de retroalimentació de qualitat mai no dubti a invertir temps i esforç per obtenir vincles d'entrada orgànics amb un PR elevat o construir-los manualment. Això sempre pagaria, estic segur.

how to buy quality backlinks

El que és més - els vincles backlinks educatius o governamentals més forts (i. e. , procedents de fonts puntuals EDU i punt GOV amb la màxima confiança i autoritat) són encara més poderoses. Poden millorar de forma significativa la visibilitat en línia, probablement per a qualsevol lloc web o bloc empresarial, donant a les seves marques una exposició sòlida a la cerca i proporcionant una consciència pública molt més àmplia alhora. I aquí només hi ha un fet fred, és a dir, per a aquells que encara es pregunten com comprar enllaços d'entrada de qualitat des dels llocs web educatius o governamentals. Avancem: aconseguir enllaços pagats és simplement impossible allà. Vull dir que de vegades no cal saber com comprar enllaços de seguretat de qualitat en absolut, simplement perquè només es poden obtenir. Com? Normalment, necessitaran el vostre treball dur per escriure un contingut valuós, per tal de rebre definitivament aquest backlink desitjat i valuós a canvi.

Tornant al punt, intentem descobrir-ho: com comprar enllaços d'entrada de qualitat amb seguretat. El que passa és que no hi ha pautes o consells universals amb un resultat garantit. Vull dir que no podeu tenir un pla d'acció clar i exacte per obtenir enllaços d'entrada pagats de forma segura i raonable (i. e. , enllaços que realment poden funcionar per al vostre progrés, al mateix temps sense elevar una bandera vermella amb Google). De fet, sol·licitar enllaços de pagament no és més que un esquema ombrívol de Gray-Hat o fins i tot Black-Hat SEO. I, per descomptat, la majoria dels backlinks comprats es calcula que semblen aparentment naturals per a tots, tant els cercadors en directe com els robots de rastreig.

buy quality backlinks

Tot i que encara penseu que és millor evitar-los amb els motors de cerca, a menys que vulgueu guanyar una classificació ràpida. De totes maneres, si encara us sents prou atrevit per provar obtenir alguns enllaços de retorn pagats a tota costa, tingueu en compte els següents punts de bala, almenys no per atrapar ni estafar alhora:

  • Mai tracteu de cap manera en línia fonts o aquells amics que afirmen obertament que han rebut vincles d'entrada pagats per a la venda.
  • Assegureu-vos que els vostres possibles candidats tinguin dominis convincents i continguts de la pàgina web rellevants per al vostre lloc o empreses.
  • Feu un doble control de l'autoritat de domini, l'autoritat de la pàgina i les puntuacions de PageRank per obtenir el màxim de trànsit i confiança d'un públic més ampli.
  • L'ideal seria que hagueu de fer un tracte amb els companys de bloggers en el vostre lloc. Tenint en compte que estareu disposat a oferir-los una peça de contingut valuós, això trigarà un temps. En cas contrari, cobraran una tarifa raonable. Es tracta de negocis, oi?
  • Les rodes de retroil·lulació (intercanvis), PBN (en cas contrari, xarxes privades de blocs), així com serveis barats que ofereixen conjunts de backlinks de baixa qualitat a granel o els correus molestos que només empenyen les seves ubicacions a fonts de PR altes, Eviti aquests "proveïdors" a tota costa. Simplement perquè ja han demanat una penalització de classificació (o fins i tot la prohibició permanent de la cerca). Tard o d'hora, Google està arribant per a tots ells, tant els "proveïdors" sense escrúpols, com els seus desafortunats "clients" Source .
December 22, 2017