Back to Question Center
0

Pot mostrar-me com es correlacionen els rànquings de Google amb la meva base de dades de backlinks?

1 answers:

A través de la dècada recent, la part del lleó dels propietaris de llocs web i els administradors web han generat immenses masses d'enllaços de retorn espasmòdics i complicats, tot això per posicions més altes en SERP de Google. Com a resultat, fa uns cinc anys, el motor de cerca principal va publicar la seva primera actualització d'algoritmes de Penguin: començar a penalizar i desindividualitzar diversos PBN (xarxes de blocs privats), generadores automàtiques d'enllaços, rodes d'enllaços (intercanvis), així com augmentar una bandera vermella amb blogging de convidats per a la construcció d'enllaços. Per això, fins i tot una petita desviació de les Directrius principals de Google sobre els enllaços d'entrada no rellevants, espasmòdics o manipulatius, ara pot llançar el vostre lloc web o bloc a la pena de penalització de classificació.

Google li diu a bons enllaços d'errors

El primer que mostra una estreta correlació entre la vostra base de dades de backlinks i la posició real de rànquing a Google és que El món modern de la web està literalment aclaparat d'enllaços. El nombre d'ells és generat per robots en línia. Alguns es creen per a la venda a granel o estan destinats a ofertes d'intercanvi personalitzades. Al mateix temps, alguns enllaços poden estar perfectament ajustats per semblar el més natural possible, la resta són els enllaços editorials de la vella escola. Per tant, el repte principal per a Google és examinar la base de dades de backlinks de cada lloc web o bloc: per entendre qui està jugant un joc just i, en realitat, mereix ser classificat com a màxim.

Base de dades de backlinks i accions reals

De fet, quan els principals cercadors com Google mateix veuen un enllaç que mostra el camí al vostre lloc web o bloc, només hi ha tres opcions reals per a cada enllaç invers. tenir. Vull dir que es pot considerar que és vàlid i val la pena considerar-ho en l'algoritme de cerca principal de Google. Al mateix temps, tot pot romandre igual, i alguns enllaços es poden reconèixer com absolutament nuls i sense cap impacte des del punt de vista de SEO. Després de tot, el vostre lloc web o bloc també pot ser penalitzat, ja que se sospita que una part dels vostres enllaços a la vostra base de dades de backlinks (o només un enllaç separat) és de naturalesa manipulativa o artificial.

Dades freds sobre classificacions i enllaços d'enllaços de base de dades

Així, hi ha una certa relació entre la posició real a la SERP i la base de dades de backlinks de tots els llocs web. Però, què tan atapeït pot ser? Aquí hi ha una llista de punts de bala per il·lustrar què enllaços externs poden fer amb la vostra classificació a escala.

  • les posicions més altes en els SERP es correlacionen amb el nombre de fonts d'enllaç a aproximadament 30 de mitjana;
  • aquesta estimació de correlació pot semblar encara més impressionant, ja que correlacions més petites tampoc no són sorprenents, considerant que Google pot confiar en uns 200 senyals de classificació;
  • més del 99% de tots els llocs web i blocs revisats pel recent estudi de cas semblava tenir almenys un enllaç extern entrant;
  • , aproximadament el 22% de les pàgines individuals es van trobar ben classificades sense cap backlinks externs;
  • que tenen més enllaços es poden relacionar amb una posició més alta, però apostar pel seu nombre en comptes de la qualitat no significa necessàriament que el vostre lloc web es mostri a la part superior de la cerca Source .
December 22, 2017