Back to Question Center
0

On obtenir enllaços d'entrada de les infografies?

1 answers:

Actualment, les infografies segueixen guanyant cada vegada més popularitat. De fet, aquestes imatges atractives que porten informació útil es calcula que són 30 vegades més propensos a ser "digerides" pel lector, en comptes d'escrits diaris de text normal. Per això, la pregunta: on obtenir enllaços d'entrada de la infografía, té sentit. Sí, això és cert, les infografies poden oferir grans resultats per als negocis en línia. Tot el que necessiteu veure de manera més convincent és crear una combinació raonable de dades valuoses i de contingut visual, tant visualment atractives com d'oferir informació interessant i emocionant sobre el tema adequat al públic adequat.A més, tenir un conjunt d'infografies ben convincents fa que el vostre contingut sigui acollidor per anar viral. D'aquesta manera, les bones infografies tenen un bon potencial de generació de backlinks de HQ, alhora que milloren el progrés del lloc web o el blog en SEO a escala. Per tant, on obtenir enllaços d'entrada de les infografies? Abans de mostrar-vos una llista de fonts destacades per a això, comencem amb algunes definicions bàsiques. Quines són les infografies ideals? Aquests són els tres elements principals que fan que tots els bons, un disseny sorprenent, una promoció i divulgació, i una bona estadística de recerca.

  1. El disseny és aparentment el primer que necessita cada infografia per començar a treballar. Tot el que necessites per anar a la infografia amb virus és tenir-los visualment atractius i tocats amb un disseny professional.
  1. La promoció i la difusió són tan importants per a les infografies com un disseny sorprenent i el seu valor real publicat per les estadístiques ben investigades. Atès que una infografia no es promou de la manera correcta (i. e. , amb una promoció mediàtica adequada i, per exemple, l'extensió per correu electrònic), la resta d'esforços seran gairebé inútils, segur.
  1. Les estadístiques ben estudiades impliquen que totes les bones infografies han de portar dades valuoses, com ara estadístiques interessants, fets rars sobre un tema determinat, visió visualitzada bé, o qualsevol cosa com ara fulls de càlcul o diagrames convincents.

I aquí és on obtenir enllaços d'entrada de les infografies. A continuació es mostra una llista de quatre marcs en línia més recomanats per ajudar-vos a dissenyar el primer:

  • Piktochart és fàcil -Utilització per crear infografies de l'HQ per als enllaços d'entrada d'alta qualitat. Feu que tots els infogràfics vagin amb facilitat. Tot el que necessites és invertir un temps en crear una infografia atractiva que diria "benvinguda" a compartir. El pla gratuït de Piktochart ofereix un breu conjunt de solucions de disseny decent, per això, si estàs disposat i està preparat per treballar més en infografies de qualitat, millor tindreu que pagar una subscripció pagada.
  • Canva és una bona font que us pot ajudar a utilitzar plantilles de disseny infogràfiques gratuïtes. I són genials! Aprofita les infografies sintonitzades professionalment per generar encara més enllaços d'entrada, leads, accions i seguiments.

  • Venngage Infographics és l'eina més senzilla de fabricants d'infografies que podeu imaginar. Tingueu un gran disseny per triar entre cinc-centes solucions de disseny sintonitzades professionalment, només en diversos clics.
  • Fiverr és l'última opció presentada per a aquells que busquen obtenir enllaços d'entrada de les infografies. Fiverr es convertirà en la vostra millor solució, si voleu que el vostre disseny infogràfic es subcontracta a partir de 5 dòlars per una infografia d'alta qualitat feta especialment per al vostre lloc web o bloc Source .
December 22, 2017