Back to Question Center
0

Com obtenir PR9 fer retrocessos d'enllaç entre curt termini?

1 answers:

Per fer visible el vostre negoci a Google, heu de classificar al primer o almenys a la segona pàgina de resultats de la cerca. És molt difícil portar el vostre lloc al TOP de Google SERP ja que la competència en tots els nínxols de mercat és alta. Dos aspectes importants que poden fer que el vostre negoci en línia prosperi són l'optimització del motor de cerca i la publicitat contextual. Tot i que els anuncis de pagament per clic poden semblar massa cars per a algunes empreses, l'optimització de motors de cerca es pot fer amb una despesa mínima. Tanmateix, val la pena esmentar que necessiteu conèixer tots els aspectes i nocions d'optimització, així com esculls i trucs per crear una campanya d'optimització guanyadora. Afortunadament, hi ha molts blocs de SEO com aquest, especialment dissenyats per fer més forta la vostra presència social.

Aquest article està dedicat al tema de la construcció de PR9 backtravats dofollow. Aprendràs els valuosos enllaços d'entrada a la vostra empresa i els orígens web i les plataformes socials que podeu utilitzar per crear els enllaços entrants més rellevants i de qualitat al vostre lloc.

Per què necessiteu crear enllaços de backtrack seguint els recursos web PR9?

Les xarxes socials populars com Facebook, Twitter i LinkedIn tenen un PageRank alt que és ideal per a la seva llista de verificació de SEO. Aquestes plataformes són els millors llocs on cal esmentar el vostre lloc. Crear enllaços d'entrada al vostre bloc a partir de fonts web PR9 probablement afectarà positivament la posició del vostre lloc a Google. Per aquest motiu, és una idea intel·ligent que utilitzeu les seves altes qualificacions per al vostre benefici, tot referint-les al seu bloc. Si tot es fa correctament, obtindrà més autoritat dels motors de cerca i rang superior.

Hi ha dos tipus possibles d'enllaços d'entrada que podeu obtenir de llocs web de relacions públiques més altes: dofollow i nofollow. Els enllaços d'entrada sense definir tenen un valor als vostres llocs a mesura que transfereixen el suc de l'enllaç. Els motors de cerca observen els senyals que provenen de fonts autoritzades a través d'enllaços d'entrada i donen al vostre lloc un rang més alt. Els bots de cerca no poden veure els enllaços amb l'etiqueta "nofollow" i augmentar el valor de zero en la millora del rànquing de llocs. A HTML, dofollow és el codi predeterminat dels enllaços. Es requereix afegir res especial a l'URL dels llocs web. Al contrari, els enllaços d'entrada no segueixen una ordre particular que mostra que l'enllaç no s'ha de comptar en un rànquing.

Com obtenir els enllaços de retrocés DOFollow?

La manera més senzilla de crear enllaços d'alta PR és fer comentaris o crear una pàgina de perfil. Però abans que res, cal fer una investigació i consultar les estadístiques de classificació de les fonts web relacionades amb el nínxol i considerar quin tipus de trànsit portaran al vostre lloc.

Fem una ullada a una de les xarxes socials de relacions públiques més populars que portarà suc de vincles de qualitat al vostre lloc.

  • Facebook

Necessiteu crear la vostra pàgina empresarial a Facebook, després vés a l'enllaç "Afegeix enllaços estàtics a la pàgina" i deixa l'URL del lloc web oficial aquí. Aleshores haureu de trobar el botó "Edita" i eliminar el fitxer, l'índex. html. En aquesta secció, heu d'afegir el vostre enllaç d'origen web en el format següent: El vostre nom de bloc . Per finalitzar el procés de creació d'un enllaç backlash de Facebook, necessiteu fer clic al botó "Desa i publicar".

  • LinkedIn

La creació de backlinks dofollow a LinkedIn és gairebé el mateix que a Facebook. Necessiteu crear el compte d'empresa i, a la secció "Informació personal", incloeu el vostre enllaç permanent de retrocés. Altres enllaços que podeu generar en aquesta plataforma no seran compatibles Source .

December 22, 2017