Back to Question Center
0

Les eines d'indexació de reenllaços encara val la pena fer servir ara?

1 answers:

Encara s'està preguntant si les eines d'indexació de backlink valen la pena fer servir ara o no? La resposta simple és: sí, ho són. I hi ha molts motius per reconfirmar que: executar una indexació adequada hauria de ser un MUST per a cada lloc web. Almenys perquè, generalment, es valora amb White-Hat SEO, en realitat són de baix cost. Així doncs, afrontem-ho: els serveis d'indexador d'enllaços de fons mantenen la potència original el 2017 i s'espera que la part del lleó dels experts en SEO mantingui la seva rellevància en el futur previsible. Per aquest motiu, a continuació, tindré una breu descripció dels suggeriments més raonables referents a les cites comercials locals, comunicats de premsa, xarxes de sindicació i el concepte de "SEO negatiu" que demana que l'indexador de backlink actual funcioni encara més.

backlink indexer

Citacions empresarials locals

Abans de res, les cites empresarials locals mai no s'han de deixar de banda, especialment pel que fa a la majoria dels projectes en línia regionals o petites empreses. Només perquè fins i tot els enllaços d'entrada d'autoritats totalment legítims i alts no són susceptibles d'entrar a Google a curt termini. Per què? El problema és que la part del lleó de les descripcions de contingut relacionades s'utilitza sovint en els enviaments repetidament. I per què no hauria de tenir un avantatge raonable sobre els seus propis competidors i prendre avantatge? Així doncs, les eines d'indexació de l'enllaç de fons valen la pena utilitzar, almenys, perquè el vostre lloc web necessita més cites indexades, sense que cap d'ells sigui desapercebut pels motors de cerca.

Comunicats de premsa

El que passa és que gairebé tots els enllaços de sortida de comunicats de premsa són només cites, o noindex. Per què? Simplement perquè els principals cercadors com Google mateix saben que qualsevol pot pagar una cadena de comunicats de premsa. Com a resultat, podeu obtenir fàcilment un centenar d'enllaços d'entrada dels comunicats de premsa en mitjans de comunicació d'alta autoritat o llocs web de notícies. Tanmateix, només un o dos d'ells probablement seran recollits a la llista de Google de SERPs. I aquí teniu la vostra solució: els resultats mitjans per als enllaços de backlink indexats poden ser molt millors quan es fa amb eines d'indexació de backlinks, com ara l'índex d'enllaços instantanis, així com l'enllaç dels enllaços d'enllaços. Els he provat ambdós, de manera que només cal decidir quina és la que triar.

Xarxes de sindicació

Desafortunadament, Google i els altres motors de cerca poden trigar massa temps a detectar els enllaços d'entrada creats recentment fins i tot amb les xarxes principals, com ara Tumblr, Blogger, etc.Per això, crec que els serveis d'indexador d'enllaços de fons són pràcticament útils. Després de tot, els beneficis reals de màrqueting per tenir aquests recursos indexats han d'estar entre els vostres principals interessos, oi?

check backlinks

"SEO negatiu"

És una situació molt comuna quan un competidor acaba de desenterrar tot el lloc web propietat del seu oponent més exitós. Vull dir que es pot utilitzar fàcilment els vostres escrits únics per publicar-los com un contingut de pàgina clonat en altres llocs amb una administració de PageRank superior o de domini. D'aquesta manera, pot semblar que el vostre lloc web simplement hauria plagiat el contingut de la pàgina sencera, en comptes de ser la festa realment danyada. Per això, és millor que tingueu totes les vostres pàgines indexades més ràpidament que aquells homes sense escrúpols que actuen com a fotògrafs només per robar part del vostre treball dur. En definitiva, un impacte prospectiu de "SEO negatiu" hauria de ser l'última cosa completament convincent de dir-ho una altra vegada: tenir cura de gestionar un conjunt adequat d'esforços d'indexació de backlink continua sent un DEFINIMENT per a cada lloc web Source .

December 22, 2017