Back to Question Center
0

Quin és el poder amagat dels enllaços d'entrada nofollow?

1 answers:

Tots els administradors web reclamen les mateixes coses. Els enllaços Dofollow són útils per a l'optimització del lloc web, mentre que Nofollow és inútil. No obstant això, aquest no és el cas real. Pot semblar bé en un cas quan només es preocupa per l'equitat d'enllaç immediat. Al llarg del temps, aquest enfocament vol dir que està malgastant un gran potencial de construcció d'enllaços que pot obtenir de backlinks nofollow.

Es pot explicar per diversos factors de classificació. En primer lloc, Google encara es preocupa pels enllaços no segurs i els troba significatius per a la millora de la reputació de la marca. Es posa atenció a un lloc web que no conté enllaços d'entrada mentre intenta resumir si té un perfil d'enllaç saludable i de qualitat o no. A més, encara no es poden indexar els enllaços d'entrada que no siguin, cosa que ajuda a garantir que hi hagi una font web viva. Els enllaços d'entrada no segurs tenen un paper important en els beneficis de màrqueting més amplis.

Com reacciona Google als enllaços d'entrada nofollow?

A la veritat, Google analitza els dos enllaços de backtraining i dofollow. Amb l'única diferència en la qualitat del suc de l'enllaç, passa pels enllaços de nou sense definir. Google considera enllaços no segurs com a part del perfil de backlink saludable. Si un perfil de backlink es compon únicament d'enllaços de retrocessió endavant, sembla sospitós per als motors de cerca. Aquests perfils no naturals poden obtenir sancions. Així doncs, tenir enllaços no-segurs és una xarxa de seguretat que val la pena tenir.

Un altre avantatge dels enllaços d'entrada no fiables és que ajuden els motors de cerca a rastrejar i indexar el vostre lloc. Els enllaços Nofollow poden provocar que Google analitzi una de les vostres pàgines web que abans no tenia trànsit. El que és important aquí és que els enllaços nofollow segueixen assegurant que els motors de cerca puguin trobar, rastrejar i indexar el vostre lloc, fins i tot si no passa el patrimoni net ni fa una nota de paraules clau de text d'àncora.


També val la pena esmentar que els enllaços nofollow poden ser un cop per efecte. Molts webmasters es neguen a treballar amb plataformes de backlink nofollow ja que creuen que no pot ser eficaç per al desenvolupament del seu negoci.El problema és que no veuen un valor real darrere d'enllaços no segueixen. Si publica un contingut excel·lent d'una plataforma que només proporciona enllaços no segueixen, encara pot ser beneficiós per a vostè com a usuaris que troben el contingut rellevant i la qualitat, ho compartiran a les seves plataformes més petites.Així, com a resultat, encara obtindreu molts enllaços de backtraining orgànics.

És per això que els enllaços nofollow poden no passar l'equitat de l'enllaç de la manera com molts de nosaltres entenem, però encara és valuós per a la nostra optimització de motors de cerca dels llocs.No hi ha dubte que els backlinks nofollow milloren l'exposició del lloc web a SERP. I l'exposició, en el seu terme, pot generar enllaços generats per trànsit més feble al seu lloc.

Per acabar, voldria dir que els backlinks dofollow han de ser la màxima prioritat, però no hauríeu de baixar les oportunitats d'un enllaç amb l'etiqueta nofollow. Aquests enllaços també poden ajudar a indexar i generar nous enllaços Source .

December 22, 2017