Back to Question Center
0

Quins són els enllaços de seguretat de l'empresa i el valor que poden aportar al vostre lloc?

1 answers:

En el món en línia d'avui, els backlinks de negocis serveixen com a venedors de bona reputació. Contribueixen a la promoció de negocis en línia i fan visible un lloc web als motors de cerca. Qualsevol campanya d'optimització de motors de cerca pot fer-se sense la creació d'enllaços.

Imaginem-nos més comuns per a nosaltres situació. Esteu assegut al bar i escolteu que algú us parla. Si aquest parlant és respectable i us descriu de manera positiva, reflecteix molt bé i us proporciona reputació i autoritat. Les persones que escolten aquesta informació comencen a pensar millor sobre tu. I viceversa, si una persona és incompleta, la gent es nega a contactar amb ell.

business backlinks

En el mercat digital, els enllaços d'entrada que provenen de llocs web de bona reputació i de confiança són acceptats com a qualitat. En connectar amb vostè, estan dient tant als usuaris com als robots de cerca que respectin el que està dient o fent. En altres paraules, aquests enllaços d'entrada es converteixen en vots de fonts de confiança i augmenten la vostra reputació d'origen.

En aquest article, discutirem tot sobre els enllaços de backlink de negoci i per què són útils per a l'optimització de motors de cerca.

Quins són els enllaços d'entrada de negocis?

Com que les recomanacions de persones estimades i properes segueixen sent la forma més creïble de publicitat, els vincles de retrocessió d'alt poder tenen el valor més alt per a la promoció de negocis en línia.

A ulls dels motors de cerca, els enllaços d'entrada d'altres llocs serveixen de vots i expliquen la qualitat de la vostra font web. No obstant això, els motors de cerca validen aquesta suposició en els algorismes SEO i PageRank.

En general, qualsevol enllaç des d'un altre lloc al vostre lloc es considera un enllaç invers. Tanmateix, si aquest enllaç prové d'una font web de correu brossa i d'alta velocitat, pot afectar negativament els rànquings del vostre lloc i arrasar els vostres esforços d'optimització del motor de cerca. És per això que només hauria de buscar enllaços d'entrada de negocis de qualitat.

Quins aspectes es tenen en compte Google?

En els darrers temps, els administradors web van accentuar alguns enllaços d'entrada de negocis. Van utilitzar diferents maneres d'augmentar el nombre d'enllaços externs. Alguns d'aquests mètodes eren fraudulents i fraudulents, com l'agricultura de vincles, xarxes privades de blocs, correu brossa, etc.

No obstant això, Google es va adonar que alguns d'aquests enllaços d'entrada no eren valuosos i de confiança. Per això, van decidir fer algunes modificacions en els seus algoritmes de classificació, valorant la qualitat dels enllaços externs en comptes de la seva quantitat. Després de l'última actualització de Google Panda, molts llocs web van perdre les seves posicions de rànquing.

És àmpliament acceptat que els motors de cerca avaluïn diversos aspectes altament essencials. En aquest article, enumerarem quatre d'ells que fan referència a una recerca de backlinks de negocis de qualitat. Heu de prestar atenció quan busqueu les noves oportunitats de creació d'enllaços o reviseu el vostre perfil d'enllaç.

seo backlinks

Enumerem alguns d'ells:

Reputació i influència

L'aspecte més crític per als enllaços d'entrada és reputació. Està molt lligat a influir. És per això que cada vegada que busqueu les noves oportunitats de creació d'enllaços, assegureu-vos que un lloc web on posaru un enllaç és ben conegut i molt apreciat pels usuaris, així com el respecte al món real.

Rellevància

El contingut de la pàgina web hauria de tenir alguna cosa a veure amb el vostre negoci. Els algoritmes de SEO consideren la rellevància per evitar que els llocs web de mala qualitat deixin de banda les empreses més establertes.

Unicitat

Per comprovar aquest aspecte de backlink, cal que consulteu els vostres competidors. Si una font web que se situa fora del nínxol del mercat mitjançant un enllaç directament connectat al vostre tema, es considera un enllaç backlink comercial exclusiu.

Clics

No sol ser suficient per col·locar un enllaç backlit en una altra pàgina del lloc. El nombre d'usuaris que fan clic a aquesta pàgina només pot contribuir amb els vostres esforços de SEO. Per això, si només hi ha uns quants usuaris fan clic al vostre enllaç, la seva rellevància i la seva singularitat estan en dubte Source .

December 22, 2017