Back to Question Center
0

Quines oportunitats són perfectes per obtenir enllaços d'entrada al vostre lloc?

1 answers:

A mesura que els algoritmes del motor de cerca canvien amb el pas del temps, també provoca canvis en les formes d'optimització tant fora de pàgina com fora d'ella.L'optimització de motors de cerca serà més complicada en el futur a causa de l'augment de la competitivitat en un àmbit de màrqueting digital. Juntament amb els canvis en els algoritmes de cerca, els comportaments dels usuaris de la cerca tendiran a canviar també, fent que la plataforma digital sigui encara més competitiva, especialment quan es tracta de generar enllaços. Tots els administradors web entenen el valor real dels enllaços d'entrada a qualsevol font web i fan esforços per adquirir-los. Si s'obtenen enllaços externs rellevants d'alta qualitat al vostre lloc, és necessari per a la millora de la visibilitat de l'empresa; la feina és més fàcil dir-ho que fer-ho. En aquest article, comentarem algunes tècniques d'innovació essencials com obtenir enllaços d'entrada de qualitat a llocs web de relacions públiques elevades i millorar el vostre rang a la pàgina de resultats de la cerca.

how to get backlinks to your site

Com obtenir enllaços d'entrada al vostre lloc?

  • Consulteu les vostres mencions de marca

És una de les tècniques de construcció d'enllaços més valuoses i més fàcils d'utilitzar quan la vostra marca té una alta popularitat al vostre nínxol o recentment va realitzar un rebranding. Aquest simple truc de construcció d'enllaços us ajuda a obtenir una gran quantitat de qualitat, i el que és més significatiu, els vincles externs rellevants del vostre lloc. Tot el que necessiteu és identificar les mencions no relacionades de la vostra marca i demanar als autors d'aquestes observacions que posin un enllaç al vostre lloc.Podeu simplificar un procés de cerca a les mencions de la vostra marca utilitzant eines professionals com Semalt Website Analyzer, Google Search, Google Alerts, etc.Per identificar cada vegada que s'ha esmentat el nom de la vostra marca, haureu de configurar la notificació de correu electrònic o del navegador.

  • Proporcioneu els vostres socis comercials amb testimonis a canvi de l'enllaç

Una altra manera útil de com millorar la vostra visibilitat de marca i augmentar el vostre rang a Google SERP és donant testimoniatges a altres llocs a canvi dels seus enllaços al vostre lloc. Aquesta tècnica de construcció d'enllaços us ajudarà a col·locar molts enllaços externs a empreses de renom i posar el vostre nom de marca a les pàgines d'inici o a les pàgines testimonis. Proporcionar testimonis als llocs web establerts en el vostre nínxol de mercat farà que els enllaços tornin al vostre lloc.

  • Obtenir-se en els resums d'enllaços

Els resums d'enllaços són el contingut més valuós desenvolupat per bloggers i editors de la indústria que publiquen regularment les seves publicacions.Els creadors de vincles d'enllaços cerquen contínuament contingut gran i útil per incloure a la seva llista. És bastant problemàtic generar resums d'enllaços dins del vostre nínxol de mercat, ja que necessiteu continuar contínuament buscant continguts valuosos a la web. A més, hi ha el risc que els visitants dels fitxers d'enllaços no tornin. Tanmateix, si podeu proporcionar-los contingut atractiu i rellevant, les possibilitats que tornin augmentin. Per contactar amb comissaris d'enllaços, funciona igual que altres campanyes de divulgació. El primer que haurà de fer és trobar la informació de contacte dels proveïdors d'enllaços i enviar-los un correu electrònic personalitzat amb una proposta.

how to get backlinks

  • Construeix vincles a YouTube

YouTube és una plataforma multimèdia ideal per generar trànsit al vostre lloc. Només alguns nínxols particulars poden aprofitar aquest mètode de creació de vincles. Aquests nínxols inclouen tecnologia, jocs, educació, ciència i entreteniment. El major benefici d'establir vincles en aquesta plataforma és que els bloggers de video volen aconseguir tant com un blogger normal vol el trànsit a les seves pàgines. Podeu establir relacions mútuament beneficioses amb els blocaires de vídeo per obtenir trànsit des de YouTube. Per exemple, podeu enllaçar els vostres vídeos a la vostra publicació del bloc i, a canvi, incrustarà el seu vídeo a la publicació del bloc Source .

December 22, 2017