Back to Question Center
0

Quantes dades de backlink seran suficients per promocionar el vostre perfil de backlink?

1 answers:

Recentment, Google ens ha donat diversos missatges mixtos sobre el paper dels enllaços d'entrada per als rànquings de llocs web. Tanmateix, les dades de backlink segueixen sent un senyal clau que utilitzen els motors de cerca per determinar la rellevància i l'autoritat de la pàgina web.

Tot i que hi ha molts debats sobre com obtenir enllaços de nou enllaços al vostre lloc, fer un seguiment i millorar els existents és PERÒ, si voleu que els vostres clients potencials trobin fàcilment el vostre lloc als resultats de la cerca.

backlink data

En aquest article, trobareu algunes maneres pràctiques de com combinar dades de rastreig i dades de backlink a les pàgines del vostre lloc.

Afegiu les dades del rastreig a la barreja

Per mantenir el perfil de l'enllaç del vostre lloc a TOP, heu de controlar els enllaços d'entrada i les mètriques del lloc web i combinar aquestes dades amb dades de rastreig. Per treure avantatge d'aquesta barreja de dades, necessiteu exportar les vostres pàgines amb dades de backlink des de les vostres eines de supervisió d'enllaços. Si exporteu dades d'enllaç de Semalt, MOZ, Ahrefs o d'altres eines analítiques populars, cal que reformateu el CSV com a part del procés de càrrega.

Tan bon punt hagueu executat un rastreig, podeu implementar la quantitat d'informes que milloraran les vostres dades d'enllaç proporcionant informació sobre les vostres pàgines web objectiu.També podeu beneficiar-vos d'afegir dades de Google Analytics i de la Consola de cerca als vostres rastreos per examinar el valor de les vostres pàgines amb enllaços d'entrada si comprova si les vostres pàgines objectiu impedeixen impressions a la cerca i al trànsit al vostre lloc.

backlinks seo

Maneres de combinar el vincle de retrocés i rastreig

  • Pàgines trencades amb enllaços drechats trencats

Per comprovar si el vostre lloc ha trencat enllaços, podeu utilitzar les eines Semalt Web Analyzer o DeepCrawler. Heu de saber quines pàgines ja no estan disponibles per evitar que hi hagi enllaços d'entrada que indiquin pàgines trencades. Es perdrà qualsevol suc de l'enllaç obtingut amb enllaços trencats. Els enllaços trencats també afectaran negativament l'experiència del vostre visitant amb el vostre lloc, ja que aniran a pàgines trencades en comptes de les rellevants que cerquen. Com a resultat, Google reduirà la classificació del vostre lloc.

Per millorar aquesta situació, cal restaurar les pàgines trencades en un estat de 200 o implementar 301 redirigir-les per guiar els usuaris a una altra pàgina rellevant.

  • Pàgines no indexables amb enllaços d'entrada

Les pàgines no indexables són aquelles que tenen una etiqueta noindex o una canònica que apunta a una altra pàgina.Cal que trobeu i elimineu aquestes pàgines a mesura que retornen una resposta de 200, però no es poden indexar. Aquestes pàgines no us aportaran cap valor ni cauran en la classificació.

Has de decidir si voleu que els motors de cerca siguin descobertes per aquesta pàgina o no. Si voleu rebre trànsit al vostre lloc, haureu d'esbrinar per què aquesta pàgina no es pot indexar i modificar-la. No podeu suprimir cap etiqueta d'índex ni substituir-la per fer-ne una referència automàtica canònica.

Si no voleu que aquesta pàgina sigui analitzada pels bots de cerca, podeu arribar al domini d'enllaç i demanar-los que reemplacin l'enllaç a una altra pàgina rellevant del vostre lloc web Source .

December 22, 2017