Back to Question Center
0

Com es poden crear enllaços d'entrada segons les paraules clau rellevants?

1 answers:

És una noció coneguda que l'optimització del motor de cerca no pot existir sense paraules clau, ja que en realitat no hi ha altres maneres que els vostres clients potencials puguin trobar el vostre origen web als resultats de la cerca. Per tant, és una base de SEO. És gairebé impossible optimitzar el vostre lloc web i el vostre contingut si no heu realitzat una recerca de paraules clau. Si no teniu paraules clau que orienteu, la vostra promoció de SEO no té sentit.

Avui en dia, trobar una llista de termes de cerca rellevants i de gran volum que vulgueu orientar no és massa complicat. No obstant això, conèixer el que es necessita per classificar-se per a cadascun d'ells pot semblar més difícil. Com que molts comerciants en línia utilitzen les mateixes eines de recerca de paraules clau, acaben amb els mateixos suggeriments per a una indústria.

keyword backlinks

No obstant això, si parlar sobre eines de recerca de paraules clau professionals com Semalt Auto SEO, Moz i altres. Tampoc informen als comerciants què és difícil classificar primer per un determinat terme de cerca. Tot i que poden donar-vos una idea, tampoc són exactes al 100%. Si se pregunta per què no pot proporcionar-vos resultats de màxima qualitat pels vostres diners, us obrirà un secret. Ningú sap exactament com Google classifica les pàgines web. Tot el que sabem és que Google utilitza més de 200 diversos factors de classificació, el més important dels quals són AI-algorithm, backlinks i contingut. A més, sabem que Google està experimentant contínuament amb l'aprenentatge automàtic i els nous algoritmes AI. És difícil mantenir-se al corrent amb les modificacions continuades de Google, per això, qualsevol campanya d'optimització de motors de cerca no us ofereix el 100% de garantia del vostre èxit comercial en línia. Tanmateix, encara podem estar molt a prop del que Google està implementant implementant pràctiques d'optimització provades. Anem a discutir més detalladament alguns d'ells.

Els enllaços d'entrada optimitzats amb paraules clau són DEMANAR!

A la part inferior de la vostra campanya d'optimització, heu d'esbrinar les pàgines de primer nivell de la vostra paraula clau i el nombre i la qualitat dels enllaços d'entrada a aquestes pàgines web. Per seleccionar els termes de cerca més potents, podeu utilitzar una de les eines professionals en línia Semalt Auto SEO , SEMRush o MOZ. Tots ells us proporcionaran dades precises i de qualitat i us ajudaran a millorar el lloc web de SEO. Cap d'aquests és gratuït, però, per exemple, Semalt proporciona als clients un període de prova gratuït que ajuda a comprendre els avantatges que aquest programari pot contribuir al vostre negoci en línia.

anchor backlinks

Utilitzant eines d'optimització professional, podreu entendre per quines paraules clau ocupen i classifiquen els seus competidors en SERP que tenen. A més, notaràs la importància del domini. Com més domini es vinculi a una pàgina, el més alt de Google ho classificarà en els resultats de cerca.

No obstant això, en els nostres dies, la quantitat de paper menys significatiu que la qualitat quan es tracta de backlinks. Per això, la quantitat d'enllaços de domini no fa que baixi de les posicions 1 a 10. El valor real del domini està indicat per UR o URL. L'UR serveix com a determinant de qualitat dels dominis que enllacen amb un lloc web.

Per classificar-vos al més alt de SERP, necessiteu molts enllaços de retroducció optimitzats i de qualitat que provenen de dominis autoritzats. A més, els textos d'ancoratge de backlink haurien de contenir paraules clau rellevants i de gran volum que tindran més valor per al vostre lloc web de SEO Source .

December 22, 2017