Back to Question Center
0

Quines són les formes que podeu utilitzar per tornar a enllaçar amb el SEO local?

1 answers:

Els enllaços d'entrada tenen un paper important en el procés d'optimització del lloc web i tenen un gran impacte en els rànquings dels motors de cerca. No importa si vostè té un negoci local o una gran empresa, per crear una forta presència en línia, necessiteu un enllaç backlink per a SEO. La pregunta és com obtenir un backlinks naturals a la vostra empresa en un període curt? Aquest article està dissenyat per ajudar-vos a esbrinar com s'ha iniciat la campanya de creació d'un vincle local.

how to backlink for seo

Construcció d'enllaços locals

Si la vostra tasca és generar enllaços al vostre lloc web local, haureu de saber el que esteu cercant quan construïu aquests enllaços. Els enllaços de retorn locals es construeixen amb la finalitat de millorar la rellevància del lloc web cap a la seva localitat.

Els experts en cercadors locals treballen en aspectes d'optimització locals com corregir la informació de contacte, crear un compte empresarial a Google MY Business, crear contingut hiperlocal i crear enllaços a un lloc web. Tots aquests aspectes d'optimització serveixen per establir una presència d'un negoci local en línia dins dels resultats de la cerca orgànica per a termes especials de cerca geogràfica. La vostra campanya de creació d'enllaços local hauria de tenir l'oportunitat de parlar amb el vostre públic local.

Els influents del vostre nínxol de mercat poden comandar llocs web grans i autoritzats a mesura que es posseeixen com a petites empreses locals que poden existir perfectament amb pàgines d'aterratge simples. Tanmateix, ja que tenen alguna influència en la vostra indústria, obtenir un enllaç d'ells serà una excel·lent oportunitat per millorar la vostra marca.

Com a regla general, les petites empreses tenen algunes limitacions en la pressupostació i no poden permetre obtenir enllaços de nou entre grans editors com Forbes, l'empresari, The New York Times i altres. En lloc d'això, una empresa local pot beneficiar-se de publicar les seves publicacions en plataformes de mitjans locals, blogs dedicats a activitats locals o recursos de notícies.

LES Cites són LES DEMANAR!

A la part inferior de la vostra campanya de construcció d'enllaços, podeu començar a construir les cites i corregir la informació que teniu actualment.

Les cites són perfectes per a petites empreses ja que ofereixen la possibilitat de posar informació de contacte en algun lloc i us ofereixen l'oportunitat de posar un enllaç a algunes fonts web fiables que no es dediquen a activitats fraudulentes de spam i que podrien arribar a usuaris mitjans si es classifiquen per termes de cerca menys competitius. L'objectiu principal d'aquesta tècnica és obtenir el nom de la vostra marca.

backlink for seo

Com enllaços de fons per a SEO local?

Els venedors en línia que construeixen una campanya de promoció local de SEO han de ser més creatius que els que fan optimitzacions globals de motors de cerca per a grans empreses perquè les oportunitats d'enllaç en aquesta esfera són limitades. Els propietaris de llocs web estan lluitant per classificar-se per termes de cerca locals no competitius que no tenen volum de cerques.

Si cerqueu oportunitats locals per a la vostra empresa, heu d'entendre on es troben els límits d'aquest espai local i fer que aquest espai sigui un segon pla per a la vostra empresa.L'observació de les vostres limitacions us permetrà pensar de forma més creativa i trobar contínuament oportunitats perfectes en el vostre àmbit que us portaran al màxim valor per al vostre lloc web de negocis en línia Source .

December 22, 2017