Back to Question Center
0

Puc obtenir enllaços d'alta PR de les empreses que venen enllaços?

1 answers:

Avui, pot semblar una por a molts SEO i desenvolupadors web professionals quan es tracta d'un debat bastant comú sobre els enllaços de retorn de qualitat i l'optimització de la cerca.Per què? Perquè amb massa freqüència, la tasca d'obtenir enllaços d'alta PR sense fer malbé el lloc web o el bloc és una tasca definitivament difícil. Més comunament, l'objectiu principal de SEO és augmentar la taxa de CTR, augmentar el trànsit, així com elevar les conversions del lloc web. I si voleu obtenir enllaços d'alta PR de les companyies venedores d'enllaços, hi ha molts d'aquests tipus que empenyen els seus "serveis" a través de la Xarxa: aquí hi ha alguns freds sobre la construcció de vincles pagats. El que passa és que Google ocasionalment pot detectar qualsevol activitat sospitosa que ocorri amb el vostre lloc web o bloc (i. e. , generació massiva de backlinks pagats de baixa qualitat, usant ancoratges ocults, contingut espasmàtic i qualsevol altre mitjà o esquema complicat de Black Hat i Gray Hat-Hat). Tenint en compte l'escenari més greu en què obtingueu enllaços d'alta PR de proveïdors massa sense escrúpols (i. e. , directoris de baixa qualitat, subscripcions de fòrums automatitzats, granges d'enllaços i rodes d'enllaços a. k. a. intercanvis d'enllaços): tot també podria acabar amb la destrucció. Vull dir que el vostre lloc web pot ser prohibit de la cerca en línia una vegada i per sempre. Per tant, tenint en compte un risc tan greu a continuació apareix tot el que cal saber sobre els enllaços de retrocessió pagats, els principals tipus de penalitzacions de classificació i com evitar-los, almenys els més freqüents.

Tipus principals de sancions de classificació

Abans de qualsevol altra cosa, facem-ho, algunes penyes de rang poden aturar una part del trànsit web i la resta de generalment s'imposen per tot el lloc. Tenint en compte les infraccions més estàndard amb la compra o venda d'enllaços d'entrada, hi ha tres tipus diferents de sancions de rànquing: pèrdua parcial, penalitat en tot el lloc i eliminació completa.

  • Partial Match: significa una pena manual que impulsa el lloc web o bloc als resultats de la cerca. Sovint passa quan Google detecta una activitat estranya de naturalesa definitivament espasmàtica, que normalment es relaciona amb la manipulació amb massa paraules clau i frases clau, només per a bombar més trànsit i sense oferir cap valor real amb el contingut de la pàgina.

  • Penalitat al lloc - això seria un impacte molt greu amb conseqüències molt greus. Amb la possibilitat de reduir la meitat del trànsit web, aquest tipus de penalització de classificació s'aplica comunament a l'hora d'utilitzar els enllaços de retrocés de Gray-Hat, per exemple, amb àncores ocults, purament irrelevants o fins i tot sense contingut legal com a farmàcia, adulteri o apostes. Si es tracta d'un venedor d'enllaços de baixa qualitat que promet obtenir enllaços d'alta PR al seu lloc web, gairebé en molt poc temps, és hora d'alarmar-se. Com probablement aneu a pujar una bandera vermella amb Google i sol·licitar una penalització.
  • Eliminació completa: parla per si mateix. Vull dir que anar al comerç d'enllaç backlash d'explotació pot fer que la cosa sigui encara pitjor. Em refereixo al curs més desafortunat d'esdeveniments quan el vostre lloc web o bloc es sospita d'un gran abús amb aquells trucs antiètics que generen enllaços o esquemes comercials, i simplement s'exclou de l'índex de cerca. Més comunament, un desenllaç tan insatisfactori s'està estrenyent tant per la venda d'enllaços de baixa qualitat com per "companyies", i pels seus desesperats "clients" Source .
December 22, 2017