Back to Question Center
0

Com millorar el lloc web de SEO a través de backlinks del bloc?

1 answers:

Alguns experts en SEO i administradors web afirmen que el blogging de convidats no és més valuós per a la promoció de negocis i fins i tot els motors de cerca consideren com a tècniques de construcció d'enllaços spammy. No obstant això, hem de creure en això? Tot i provar el contrari, encara hi ha molts mites sobre el blogging de convidats, principalment si s'utilitza com a estratègia de creació d'enllaços.

Hi ha moltes proves que ens mostren que el backlink de bloc SEO és fantàsticament útil quan s'utilitza correctament. En aquest article, comentarem com podeu utilitzar les publicacions de convidats per generar reputació, autoritat i exposició mitjançant enllaços d'entrada de SEO de publicacions de bloc.

blog backlinks seo

Mites sobre blogging de convidats

Hi ha molts experts que tendeixen a pensar que els blocs de convidats es tornen massa espurnejos per generar vincles a través d'ell. No recomana confiar en la publicació de convidats ni es neguen a admetre el blogging de convidats SEO tal com és.

Si sou propietari d'un bloc, probablement hàgiu rebut correus electrònics massius amb zero caràcter o intenció de crear contingut de qualitat.Alguns llocs web de tercers us demanen que deixeu enllaços dofollow en el cos de l'article. Des de la perspectiva de Google, podeu observar com aquests enllaços poden suposar reptes per al vostre domini. El contingut és de baixa qualitat, manca d'informació basada en la recerca significativa i no està associada amb cap autor real. La major quantitat de backlinks d'aquest tipus de contingut condueixen a fonts fraudulentes de la web d'afiliació.

No obstant això, en aquest cas, descriu un correu brossa aparent. Podeu detectar aquest tipus d'spam a primera vista. Però si parlem de subtil enllaç de correu brossa, on el contingut és de qualitat i basat en la recerca. Teniu cap possibilitat de detectar aquest tipus de correu brossa.

Google fa èmfasi en les tres tàctiques següents que particularment han vist malament:

  • Emplenant enllaços promocionals al vostre lloc;
  • Els articles són escrits per escriptors que no tenen cap experiència en un àmbit particular i escriuen sobre temes que ni tan sols se senten sobre;
  • Utilitza el mateix contingut en tots els articles, creant duplicacions.

backlinks seo

És un problema comú entre els propietaris de llocs web contractar articles no professionals que no siguin competents en una esfera. Se'ls demana que escriguin variacions del mateix article i l'estenguin com a publicacions de convidats. Es crea un significat sobre la publicació dels convidats que es tracta d'una activitat de spam.

No obstant això, si contracta un escriptor que realment entén un tema, rebrà un resultat diferent. Com a regla general, es veu des d'un primer cop d'ull que aquest contingut es mereix obtenir un enllaç.

Per tant, per obtenir un valor dels enllaços de back-to-back de SEO, cal compartir casos d'estudi, investigadors de mercat, mètodes que utilitzeu en el vostre treball i directrius que tindran un cert valor per als vostres lectors.En definitiva, us proporcionarà resultats meravellosos sobre classificació i satisfacció del lector Source .

December 22, 2017