Back to Question Center
0

6 consells SEO crucials de Semalt Cada empresari intel·ligent s'ha d'abraçar

1 answers:
Ivan Konovalov, Gerent d'Èxit del Client de Semalt Agència Digital comparteix l'experiència de com establir una solució efectivaPràctica de SEO a la vostra empresa.

Algunes de les millors i més exitoses companyies de Fortune 500 en el món d'avui tenen una cosa més en comú: la majoria d'ellstenen un lloc web d'alt rang, el que significa que el lloc web oficial apareix en els primers resultats generats pels cercadorsdes d'una cerca web, especialment quan s'inclou una ubicació a les frases de cerca. Tanmateix, aquests llocs web no només arribavenmàgicament. Es van utilitzar alguns coneixements d'alt nivell, es van seguir procediments i es van realitzar anàlisis. Aquesta és la descripció resumidadel que estem fent a Semalt és.

En la seva definició, és el procés d'optimització de motors de cerca, que també es coneix com màrqueting de cerca o SEOaugmentant o millorant la visibilitat d'un lloc web en línia. Consisteix en la recerca de paraules clau, optimitzant el contingut amb paraules clau rellevants,i el seu ús estratègic en un lloc web perquè atrau més interacció, ROI i lleialtat del vostre mercat objectiu o un objectiuaudiència. Els llocs socials també són molt importants quan es tracta de SEO. En aquest cas, a continuació es mostren alguns consells SEO importantsrecomanat per Ivan Konovalov, hauria de saber com un empresari intel·ligent.

1. Tria les paraules clau correctes

Per a tots els que tinguin almenys una pista sobre el que és SEO, en general, és gairebé obvi que les paraules clau són molt importants. Ells sonels espectadors de tir en campanyes de SEO, especialment quan s'hi inclouen correctament. De fet, els motors de cerca generenresultats de cerca basats en la combinació de paraules escrites per l'usuari d'Internet quan busqueu informació a través de la web. ObtencióLes vostres paraules clau impliquen incloure paraules clau relatives o els seus sinònims, que el vostre mercat de destinació introduiria en cercarper un servei o producte que ofereix el vostre negoci..Es pot exigir una mica de creativitat aquí, tot i que sigui una agència de SEO professionalpot ajudar a formular una estratègia de paraules clau que superi la competència al mercat.

2. Utilitzeu enticcions d'imatges i vídeos a SEO

La investigació suggereix que els vídeos i les imatges són una de les millors eines de màrqueting. Això és perquè són més interactius iatractiu en comparació amb el text sense format. Quan s'utilitza en contingut, els vídeos i les imatges són receptors d'atenció eficaços. Ells tambédeixeu una memòria duradora a la ment del vostre mercat objectiu. Tanmateix, aquests bebès també han d'anar acompanyats amb el motor de cercacontingut textual optimitzat i de paraules clau, diguem descripcions i informació que es relaciona amb el missatge principal que es transmeten la campanya de SEO en particular. Una bona quantitat de compradors en línia i usuaris d'Internet estan influïts per actuar per atractiusi vídeos / imatges influents, així que assegureu-vos d'utilitzar el millor que podeu obtenir.

3. Optimitzeu el vostre lloc web per a diversos motors de cerca

Com a empresari intel·ligent, no seria erroni assumir que ja saps que és un món mòbil on vivim. La majoria d'usuaris d'Internetd'aquest dia i edat passen més temps en els seus dispositius mòbils, que inclou smartphones i tauletes, en comparació amb l'escriptoriordinadors i ordinadors portàtils. Per tal de no perdre en la porció més gran del pastís a la vostra competència, assegureu-vos d'optimitzar-lael vostre lloc web per a l'adaptabilitat mòbil.

En altres paraules, el vostre lloc web ha de ser accessible des d'un dispositiu mòbil sense complicacions o inconvenients. D'aquesta manera, la vostral'audiència o el mercat objectiu pot obtenir informació crítica o comprar els vostres productes / serveis en qualsevol moment. Un no ha de fer-hoespereu fins que estiguin a l'oficina perquè pugueu demanar alguna pizza, suposant que aquesta és la seva línia de negoci. Tant com això és mésd'un tema de disseny web, tenir una versió mòbil de SEO del teu lloc web us recompensarà molt bé.

4. Aneu a mòbil

Pel que no hi ha dubte que Google és el rei dels motors de cerca, una bona quantitat de persones també prefereixen altres opcions com Bing i Yahoo,només per esmentar alguns. No vol posar tots els ous en una cistella. Per obtenir millors rendiments en la vostra inversió en SEO, assegureu-vos de presentarel vostre lloc als altres jugadors de la indústria del motor de cerca, tant per a anuncis orgànics com per a pagaments..En aquest cas, seria prudent fer-hoApreneu una o dues coses sobre com els motors de cerca distingeixen els llocs web.

5. Mantingui el seu ull en SEO local

Com que la caritat comença a casa, una empresa a penes ho farà en el mercat en línia sense una estratègia guanyadora per al SEO local, especialmentsi és un inici. Com a empresari intel·ligent, és important tenir en compte que el vostre mercat local pot determinar si la vostra empresa ho farào no tindrà èxit en línia a través de les fronteres. Es tracta principalment de generar el màxim trànsit orgànic possible al vostre lloc webdes de cerques locals, el que és molt crític pel que fa al rànquing de motors de cerca.

Per aprofitar al màxim els vostres esforços d'optimització de motors de cerca, és hora de considerar utilitzar directoris comercials locals. AutoritatEls llocs de directori com ara pàgines grogues, Yelp i altres llocs web de directoris també poden ser útils. És important garantir-ho semprela informació de la vostra empresa a les fitxes locals continua sent coherent i precisa, especialment fent un seguiment de com es fan els contactes i els contactes de la vostra empresaLes dades d'adreces es mostren a diverses plataformes locals locals .

6. No esperis fins que el contingut del teu lloc quedi obsolet

Sí, és possible que hàgiu penjat alguns articles de luxe i contingut de la pàgina web al vostre lloc anteriorment; però això no significa necessàriament que les actualitzacionsNo serà necessari fins al final del temps. Qualsevol persona que tingui alguna educació bàsica acceptarà que alguna informació es torni irrellevantamb temps. Sobretot quan es tracta de públic en línia i de compradors web, no voleu deixar-los sense contractar. S'està carregant informació nova,contingut i dades importants de tant en tant mantindrà el vostre negoci avançat en el joc, especialment pel que fa al trànsit web i al motor de cercaclassificació. Només assegureu-vos de proporcionar sempre un contingut significatiu i interessant que el vostre mercat objectiu o el públic trobi útil i atractiu.Confia en mi, el contingut és rei, i no et penediràs dels teus esforços de SEO .

Tot i que molts no entenen bé, SEO és un ingredient clau de l'èxit per a qualsevol negoci amb operacions en línia. Amb una cerca clara i organitzadaL'estratègia d'optimització del motor ve més trànsit, major rànquing de Google, més vendes i més creixement per a la vostra empresa, especialment des de la seva líniaoperacions El SEO pot arribar a ser massa tècnic i que consumeix temps en algun moment, de manera que és possible que vulgueu invertir en una agència de SEO professional per aprofitar al màximdel vostre negoci en línia Source .

November 27, 2017