Back to Question Center
0

Atureu el correu brossa de WordPress amb aquests consells Pro de Semalt

1 answers:

Registrar correu brossa i comentaris són els dos principals problemes per als blogs i llocs web de WordPress. És habitual que els llocs web d'alt perfil rebin centenars de milers de comentaris spam i registres falsos per setmana. Aquest tipus de correu brossa pot danyar o destruir la vostra reputació amb els motors de cerca i els lectors si no la fa front. Per tant, hauríeu de fer front als spammers i frustrar els intents de correu brossa del vostre lloc o bloc. Afortunadament, hi ha alguns consells per fer front als spammers de comentaris i els spammers de registre .

Si heu configurat el lloc web de WordPress correctament, podeu seguir aquests consells Frank Abagnale, un expert líder en Semalt , per garantir la seguretat i la protecció del vostre lloc a Internet .

Consell nº 1: Configureu la configuració de discussió de WordPress:

Tot i que podeu instal·lar una gran quantitat de connectors de WordPress per fer front al spam de comentaris i el correu brossa de registre, podeu configurar els paràmetres de discussió de WordPress. Estan ubicats a la secció Configuració de l'àrea d'administració, com ara www.abc.com /wp-admin/options-discussion.php. La manera més fàcil i completa d'aturar els comentaris de correu brossa i el correu brossa de registre és aprovar els vostres comentaris i activar els registres de forma temporal de manera manual. Tanmateix, una forma més pràctica és instal·lar els connectors que us permeten revisar el comentari i aprovar-los automàticament..Els comentaris que es veuen il·legals no es publicaran al vostre lloc. De la mateixa manera, els usuaris amb IPs en la llista negra no podran registrar-se o subscriure's als vostres butlletins.

Consell nº 2: sempre revisa la configuració de la discussió:

Per fer front al correu brossa o spam de comentaris, haureu de provar i revisar la configuració de discussió abans d'aprovar qualsevol cosa al vostre lloc web. És una bona manera de reduir el nombre de comentaris i registres d'spam que arriben al vostre lloc web cada dia .

Consell nº 3: Instal·leu els formularis Captcha:

Les formes Captcha són instal·lades per un gran nombre de persones i funcionen com a potents eines anti-spam. Ajuden a reduir el nombre de comentaris de correu brossa i eviten que el correu brossa registri en una mesura. Heu d'instal·lar un formulari de captcha instantàniament al vostre lloc i continuar eliminant els comentaris que no es veuen legítims. A més, no hauríeu d'aprovar un autor o editor en què no confieu.

Consell nº 4: El connector d'Akismet:

Akismet és un plugin tan genial i potent que creat per Automattic. Inclou les còpies dels vostres comentaris a la seva pròpia base de dades i us ajuda a desfer-se dels comentaris de correu brossa i del correu brossa de registres fins a cert punt. Aquest complement protegeix el vostre lloc web dels spammers i comprova cada comentari i registre d'autenticitat abans d'aprovar-lo. Tanmateix, aquest connector no sempre aprova comentaris legítims i no pot comprovar quins comentaris són bons i quins són dolents.

Consell n. ° 5: Desactiva els comentaris a les publicacions antigues:

Una altra gran estratègia és desactivar els comentaris de les teves publicacions més antigues i evitar el registre dels spammers automàticament quan creixi el vostre lloc. Els spammers no podran comentar quan hagueu desactivat les funcions del vostre lloc web. Per això, aneu a l'àrea Configuració> Discussió i cerqueu el botó "Comentaris automàticament tancats". Feu clic en aquest botó i reinicieu la finestra / sistema operatiu.

Consell nº 6: Requereix moderació:

Aneu a la secció Configuració> Discussió on podeu veure diferents tipus d'opcions que el vostre lloc de WordPress ofereix per reduir el spam de comentaris i el correu brossa de registre Source .

November 30, 2017