Back to Question Center
0

Com filtrar els missatges de correu brossa correctament - Consells de l'expert Semalt

1 answers:

Ivan Konovalov, l'expert en Semalt , diu que el filtre de correu brossa de Gmail es considera un dels millors algorismes de filtració de correu brossa mai. Ajuda a evitar missatges no desitjats i missatges sense sentit a la safata d'entrada. Gmail és el millor i més gran proveïdor de serveis de correu electrònic amb un gran nombre d'usuaris a tot el món. De mitjana, dos mil milions de persones utilitzen Gmail com a identificador de correu electrònic principal. Llançat el 2004, Gmail s'ha millorat amb el temps i va començar a oferir-nos alguns filtres excel·lents per desfer-se dels correus electrònics de correu brossa - situs judi bola promosi. Una de les seves característiques que atrau els usuaris és la seva capacitat de filtració de correu brossa. Igual que Rediff, MSN i Yahoo, Gmail ens ha facilitat evitar missatges de correu brossa i redirigir-los a la carpeta Spam de Trash Can .

Què és el filtre de correu brossa de Gmail?

El filtre de correu brossa de Gmail s'ha convertit en millor i pràctic al llarg dels anys..Atès que ens facilita la prevenció de missatges d'spam, hauríem de comprovar les seves capacitats i funcions abans de decidir si és bo per als correus electrònics de la nostra empresa o no. Per començar, la filtració és el procés que filtra coses inútils i estranyes, deixant enrere el que és útil i bo. De la mateixa manera, el filtre de correu brossa de Gmail ordena els missatges no desitjats i els correus electrònics que contenen enllaços o fitxers adjunts sospitosos.

El que el fa únic és la manera com maneja els vostres correus electrònics i missatges. Molt sovint, els usuaris no necessiten eliminar correus electrònics sospitos manualment ja que el filtre de correu brossa de Gmail funciona en comptes de tu. Tot i així, si creieu que un missatge de correu electrònic o un remitent són sospitosos, podeu crear el filtre al vostre compte de Gmail i afegir-lo al filtre per evitar futurs correus electrònics o missatges.

Filtres de correu brossa de Gmail:

  • El Blatant Blocker permet als usuaris eliminar l'spam manualment, augmentant el percentatge de rebots dels seus llocs web. També impedeix que els spammers us enviïn missatges inútils.
  • El filtre de correu electrònic massiu funciona quan rebeu una gran quantitat de correus electrònics del mateix remitent. Estableix els nivells bàsics d'agressivitat i filtra spam de forma regular
  • .
  • Els filtres de categories de Gmail ajuden a filtrar missatges específics de correu brossa que contenen contingut específic, com ara fitxers adjunts de correu electrònic, imatges, contingut sexual i invitacions per a llocs d'apostes.
  • La Disposició del remitent nul Bloqueja automàticament les adreces IP dels remitents que us han enviat els missatges inútils cada dia
  • .

Quan s'apliquen els filtres de Gmail?

Afortunadament, els filtres de correu brossa de Gmail examinen contínuament els vostres missatges que arriben a la safata d'entrada. Per exemple, el filtre de la categoria de correu brossa s'aplica quan una subscripció al butlletí electrònic us irrita diàriament. Tanmateix, podeu triar qui ha d'enviar missatges i qui no. En cas que no ajusteu cap d'aquests paràmetres, els filtres de correu brossa de Gmail continuaran treballant per si sols, oferint la millor experiència d'un correu electrònic.

November 30, 2017