Back to Question Center
0

Com filtrar els missatges de correu brossa correctament - Consells de l'expert Semalt

1 answers:

Ivan Konovalov, l'expert en Semalt , diu que el filtre de correu brossa de Gmail es considera un dels millors algorismes de filtració de correu brossa mai. Ajuda a evitar missatges no desitjats i missatges sense sentit a la safata d'entrada. Gmail és el millor i més gran proveïdor de serveis de correu electrònic amb un gran nombre d'usuaris a tot el món. De mitjana, dos mil milions de persones utilitzen Gmail com a identificador de correu electrònic principal. Llançat el 2004, Gmail s'ha millorat amb el temps i va començar a oferir-nos alguns filtres excel·lents per desfer-se dels correus electrònics de correu brossa. Una de les seves característiques que atrau els usuaris és la seva capacitat de filtració de correu brossa. Igual que Rediff, MSN i Yahoo, Gmail ens ha facilitat evitar missatges de correu brossa i redirigir-los a la carpeta Spam de Trash Can .

Què és el filtre de correu brossa de Gmail?

El filtre de correu brossa de Gmail s'ha convertit en millor i pràctic al llarg dels anys..Atès que ens facilita la prevenció de missatges d'spam, hauríem de comprovar les seves capacitats i funcions abans de decidir si és bo per als correus electrònics de la nostra empresa o no. Per començar, la filtració és el procés que filtra coses inútils i estranyes, deixant enrere el que és útil i bo. De la mateixa manera, el filtre de correu brossa de Gmail ordena els missatges no desitjats i els correus electrònics que contenen enllaços o fitxers adjunts sospitosos.

El que el fa únic és la manera com maneja els vostres correus electrònics i missatges. Molt sovint, els usuaris no necessiten eliminar correus electrònics sospitos manualment ja que el filtre de correu brossa de Gmail funciona en comptes de tu. Tot i així, si creieu que un missatge de correu electrònic o un remitent són sospitosos, podeu crear el filtre al vostre compte de Gmail i afegir-lo al filtre per evitar futurs correus electrònics o missatges.

Filtres de correu brossa de Gmail:

  • El Blatant Blocker permet als usuaris eliminar l'spam manualment, augmentant el percentatge de rebots dels seus llocs web. També impedeix que els spammers us enviïn missatges inútils.
  • El filtre de correu electrònic massiu funciona quan rebeu una gran quantitat de correus electrònics del mateix remitent. Estableix els nivells bàsics d'agressivitat i filtra spam de forma regular
  • .
  • Els filtres de categories de Gmail ajuden a filtrar missatges específics de correu brossa que contenen contingut específic, com ara fitxers adjunts de correu electrònic, imatges, contingut sexual i invitacions per a llocs d'apostes.
  • La Disposició del remitent nul Bloqueja automàticament les adreces IP dels remitents que us han enviat els missatges inútils cada dia
  • .

Quan s'apliquen els filtres de Gmail?

Afortunadament, els filtres de correu brossa de Gmail examinen contínuament els vostres missatges que arriben a la safata d'entrada. Per exemple, el filtre de la categoria de correu brossa s'aplica quan una subscripció al butlletí electrònic us irrita diàriament. Tanmateix, podeu triar qui ha d'enviar missatges i qui no. En cas que no ajusteu cap d'aquests paràmetres, els filtres de correu brossa de Gmail continuaran treballant per si sols, oferint la millor experiència d'un correu electrònic Source .

November 30, 2017