Back to Question Center
0

Els articles més sorprenents Wiki recomanats per llegir per The Semalt Expert

1 answers:

Wikipedia va revelar que la seva versió en anglès tenia 5 milions d'inici de sessió des de la seva posada en marxa el 2001. Aquest és un assoliment enorme i aclaparador. Hi ha uns 2.500 milions de paraules que es sumen a un gran volum d'informació. La informació és massa per ser llegida completament per qualsevol persona. Fins i tot si un individu va començar a llegir aquests blocs un per un d'avui, els faria més de 19 anys per completar-los - expert in computer troubleshooting (desktop.

els entusiastes de Wiki van ser capaços de nomenar els més destacats i van aparèixer articles de Wikipedia que eren més informatius, entretinguts i còmics. Aquests són els articles de Wiki més interessants seleccionats per Oliver King, el Semalt Client Success Manager:

Els papes sexualment actius

Aquest article es pot anomenar tant divertit, informatiu com incomplet. Aquesta idea de recollir una llista de papes sexualment actius és única, però trobareu que hi ha hagut diverses sol·licituds de supressió, ja que algunes persones podrien sentir-se incòmodes, però encara va sobreviure.

Idees errònies i morts inusuals

Quan la fundació wiki va enquestar als seus escriptors sobre els seus articles preferits, les llistes de morts misterioses, idees errònies i llegendes urbanes es trobaven entre els millors guanyadors. Les històries són evidentment fascinants.

Ghost cat

Aquesta és la història del gat fantasma que es diu que es troba a 3 m d'alçada veient els edificis de la capital de Washington DC. Es creu que viu a la cripta del soterrani dels edificis que inicialment era la cambra sepulcral de George Washington..

Jesús

Aquest és un dels articles més enllaçats i editats a Wikipedia, ja que parla de la figura més important de la història. No obstant això, l'article encara conserva la més alta qualitat en Wikipedia .

Escapades d'escapament d'helicòpter

L'article fa que la vida se senti com que encara vivim. A la dècada de 1970, el nou thriller d'acció de Hollywood que involucra a persones helicòpters que surten de la presó.

Què Wikipedia no és

La raó principal per la qual la gent consulta a Wikipedia és descobrir coses perquè s'expliquen bé per a una millor comprensió. No obstant això, la majoria de la gent no entén les coses que no haurien d'esperar trobar a Wikipedia.

Llistes de llistes de llistes

Això és difícil d'esquerdar. És el fet que un article és una llista d'articles que són llistes d'articles que apareixen a Wikipedia. Aquest és l'epíleg real de Wiki.

Els inventors que són assassinats per les seves invencions

Les invencions destinades a millorar l'experiència humana i els inventors que moren són l'últim que qualsevol podria esperar. Aquests articles parlen de la relació entre la gent i la tecnologia. Quan s'inventen les coses, hi ha els inconvenients que no podem predir.

Esclairades polítiques

Les pàgines són sobre els gaffes polítics més memorables, frases i declaracions errònies o falses en la història política mundial, per exemple "sí que podem"

Ébola

En aquella època, quan l'epidèmia d'ébola estava augmentant, alguns professionals mèdics es van reunir per recollir un article sobre l'èbola que tenia com a objectiu fer de Wikipedia un recurs més fidedigne sobre l'èbola. L'article es va traduir a nombrosos idiomes perquè molta gent l'entengués .

Thomas Jefferson Jackson

Es tractava d'un astrònom nord-americà que es creia que tenia molt potencial però que acabava de fer res en física o astronomia.

November 29, 2017