Back to Question Center
0

Expert Semalt d'Islamabad: Què és un motor de cerca i com funciona?

1 answers:

La majoria de la gent sovint es pregunta com llocs web de rang de motor de cerca . Llavors, què és un motor de cerca i com funciona? Els motors de cerca són llocs web a Internet que ajuden als usuaris a trobar informació emmagatzemada a Internet.

Al nivell més bàsic, la paraula "motor de cerca" s'utilitza per descriure els motors de cerca del rastrejador / aranya, així com els directoris dirigits pels humans. Ambdós tipus de motors de cerca recullen la seva llista de diferents maneres, però, en aquest article, Sohail Sadiq, un expert principal de Semalt , se centra en el motor de cerca de Google.

Principalment, els motors de cerca tenen 3 elements en comú:

1. La seva cerca a Internet es basa en paraules específiques que es determinen importants

2 - configurar email google apps no outlook 2010. Emmagatzemen l'índex d'aquestes paraules i els llocs on es van trobar les paraules

3. Permeten que els visitants o usuaris busquin paraules o combinacions de paraules que es troben en aquest índex

Durant el procés de rastreig, els motors de cerca utilitzen scripts automàtics coneguts com ara aranyes o rastrejadors que naveguen contínuament per la web. Els rastrejadors estan dirigits per un programa que proporciona les rutes de rastreig de les URL .

Després del procés de rastreig, es indexen còpies de les pàgines web trobades per les aranyes..El programa d'indexació del lloc web registra paraules de pàgines individuals, juntament amb les URL on es van trobar les paraules d'una taula.

Quan els resultats del motor de cerca resulten en resposta a una consulta ingressada per un usuari, proporciona els resultats més rellevants en funció de la consulta realitzada. Normalment, els resultats apareixen d'acord amb un criteri establert que es determina pels algoritmes utilitzats per mesurar la rellevància del contingut en contra de les paraules escrites per l'usuari que cerquen informació específica.

Mentre que les fórmules utilitzades pels motors de cerca són secrets estretament guardats, el nombre de vegades que una paraula específica apareix en el contingut i la seva posició en la còpia del lloc web solen ser els factors principals que determinen la rellevància de la pàgina a la paraula en particular. Els resultats que es consideren molt rellevants s'enumeren a la part superior dels resultats del motor de cerca en comparació amb resultats menys rellevants. Altres factors que determinen com els resultats del rang de motor de cerca inclouen títols de pàgina, enllaços interns a altres pàgines, enllaços entrants d'altres llocs d'alta autoritat i etiquetes Meta.

Resultats de pagament versus resultats orgànics

Normalment, el motor de cerca proporciona resultats en dues categories: resultats pagats i resultats orgànics. Els resultats orgànics es produeixen a causa del procés esbossat anteriorment. D'altra banda, els resultats remunerats impliquen una tècnica de màrqueting en què els administradors web paguen motors de cerca per permetre que els seus llocs es mostrin als resultats de la cerca. A més d'assegurar-vos que els llocs web estiguin indexats, la inclusió pagada garanteix que els rastrejadors visitin els seus llocs amb més freqüència. Els motors de cerca diferents classifiquen els resultats pagats d'una manera diferent. Tot i que alguns anuncis de visualització de pagament són anuncis, altres els mostren com a resultats juntament amb els resultats orgànics.

Què és el màrqueting de motors de cerca?

El màrqueting de motors de cerca, comunament conegut com SEM fa referència al procés de fer canvis en un lloc per millorar el seu rànquing a les pàgines de resultats dels directoris i cercadors. La majoria de les vegades, la paraula SEM s'utilitza per denotar tècniques remunerades destinades a millorar la classificació d'un lloc web. Aquests inclouen pagament per clic (PPC), pagament per inclusió, anuncis de bàner i altres programes de màrqueting proporcionats pels motors de cerca.

Optimització del motor de cerca

L'optimització de motors de cerca, coneguda amb el nom de SEO, és el procés de canviar l'estructura i el contingut d'un lloc web per facilitar l'aparició dels resultats dels motors de cerca orgànics. Aquestes tècniques inclouen:

  • Canvi de Meta tags o títols
  • Optimització d'URL
  • Copy body copy
  • Desfer-se del contingut flash o marcs
  • Incorporació d'enllaços entrants, enllaços interns i intercanvi d'enllaços amb llocs d'autoritat
  • Incorporant un mapa del lloc
  • Optimització del contingut mitjançant fitxers PDF
  • Optimització de l'estructura del directori
November 29, 2017