Back to Question Center
0

Expert Semalt: Iot i Restabliment i els riscos associats amb ells

1 answers:

Les botnets Reaper s'utilitzen per reduir i orientar alguns serveis en línia, com ara el DDOS (Distributed Denial of Services). També ofereixen una gran quantitat de campanyes de correu brossa. Atès que els usuaris no tenen una idea si les infeccions de les infeccions de les infeccions dels seus ordinadors, és fàcil per als spammers robar les seves dades personals que després s'utilitzen per a les estafes de robatori d'identitat.

Nik Chaykovskiy, el Semalt Customer Success Manager, explica que el pitjor és que els cibercriminals creen botnets i els venen als licitadors en línia. A continuació, utilitzen les botnets per alguns cibercriminals a tot el món - australian leather bush hat. Les botnets IoT són col·leccions de dispositius compromesos, inclosos els enrutadors, DVR, càmeres, dispositius usables i diverses tecnologies incrustades. Està principalment infectat per virus i permet als atacants controlar i realitzar diferents tasques tant fora de línia com en línia. Tots els dispositius IoT presenten opcions i característiques de seguretat baixes, com ara credencials predictibles, inici de sessió d'administradors compromesos i ports compartits per a l'accés remot. Els pirates informàtics comprometen principalment els dispositius a través de registres de força bruta i injecten diferents malware a través dels ports oberts o serveis vulnerables.

Com esbrinar si el vostre PC forma part de les botnets de l'IoT o del segador

És fàcil de trobar si l'ordinador forma part d'una botnet i també pot avaluar el seu impacte en el rendiment del vostre dispositiu. Quan una computadora es converteix en una part de botnet, funciona lentament i no actua segons les vostres instruccions. A més, els llocs web no es carreguen correctament, i els vostres sistemes operatius estan sobrecarregats amb moltes consultes.

Com funcionen aquestes botnets?

Es recomana que les botnets i l'IoT segueixen per realitzar determinades tasques. Són els principals responsables de robatori d'informació personal, com ara detalls de la targeta de crèdit i poden no ser visibles per als usuaris a causa del seu comportament silenciós. Els hackers que es coneixen com botmasters utilitzen principalment aquestes botnets. Els servidors d'ordres i control estan destinats a reduir les botnets.

Els següents riscos estan associats a aquestes botnets.

1. Pretén ser legítims i implicar-vos en activitats sospitoses:

Els riscos associats amb les botnets són els mateixos que els riscos de programes maliciosos i activitats sospitoses a Internet. Per exemple, les botnets estan dissenyades per robar la vostra informació personal i accedir als detalls de la seva targeta de crèdit. També accedeixen a les vostres propietats intel·lectuals, plànols i contrasenyes i de vegades us obliguen a fer clic als vostres enllaços als llocs web d'afiliació. Heu d'entendre que una vegada que l'ordinador s'infecti, ja no actuarà com a requisits, sinó que realitzarà les tasques assignades per un hacker.

2. No hi ha cap línia entre ordinador personal i corporatiu i dispositius mòbils:

La línia entre ordinadors personals i corporatius és borrosa. Tots nosaltres podem ser víctimes del malware de botnet, i l'única manera de desfer-los és instal·lar els programes antimalware. Identificar i aturar el malware de botnet és tot el que necessiteu per garantir la seva seguretat en línia. Des de la perspectiva tecnològica, les botnets es poden aturar amb programes antivirus o antivirus. Podem aturar les infeccions al trànsit de la xarxa i desfer-se'n aviat.

November 30, 2017