Back to Question Center
0

Expert Semalt: Per què el contingut d'alta qualitat és important per a l'edifici de vincles de SEO?

1 answers:

La construcció d'enllaços s'ha mantingut com un dels components essencialsd'un enfocament SEO. Els enllaços passen pels dominis de rang de pàgina per certificar la credibilitat d'un determinat lloc web. Construcció de vincle actualLes tècniques fan èmfasi en la creació de continguts que dibuixin vincles entrants basats en els seus beneficis .

Hem d'entendre per què utilitzem continguts per establir enllaços.L'administració de dominis i el focus de PageRank són més enllà del nombre d'enllaços al vostre lloc web i Google confirma la importància i la qualitatdels enllaços. L'ús d'un enllaç com a cita ho considera valuós i, al seu torn, es considera que és digne.

Ryan Johnson, el gerent de vendes sènior de Semalt Serveis Digitals, deixa clar per què escriure un gran contingut presenta avantatges addicionals i estableix millors enllaços.

Els perills de construir enllaços sense contingut

1. Activadors de correu brossa

Google està veient els que publiquen contingut sense cap tipus de contingutdonant suport a la informació i avisa que pot resultar en una penalització de classificació.

2. Disponibilitat editorial.

Hi ha una major demanda d'enllaços rics en contingut per a edició ipublicant en alta autoritat ja que els editors tenen molta il·lusió per obtenir una gran informació.

3. Oportunitats de paraules clau

.

Les paraules clau segueixen sent una part essencial de construir vincles.Es pot perdre l'optimització d'una paraula clau en particular si no hi ha cap contingut a l'enllaç.

4. Reputació de sacrificis

.

Hi ha guanys prospectius, com la reputació de marca, aixòvénen publicant enllaços amb continguts que es poden perdre i embrutar si es produeix un enllaç sense informació .

5. Efectes de l'autoritat.

La vostra autoritat es pot fer front si envieu enllaços sensecontingut o es pot considerar sospitós.

6. Buits contextuals.

No tens l'oportunitat de contextualitzar un enllaç i rebreGran trànsit recomanat amb només publicar un enllaç buit.

Hi ha ocasions concretes en què es poden obtenir enllaços sense contingut

1. Construcció d'enllaços trencats.

Hi ha una tècnica d'ús d'una eina de programari que espontàniamentelimina els enllaços trencats, que es consideren dolents per al SEO, i després els envieu al webmaster per als reparadors. Per a cada enllaç trencatoferts, obtens un avantatge per aquest enllaç ja que estarà dins del contingut.

2. Comentaris i fòrums

.

Fer un enllaç a un lloc web a través d'informes i fòrumsha de tenir un gran contingut ja que els experts en fòrums s'han tornat més estrictes.

3. Nofollow links.

Aquests proporcionen una manera fàcil de publicar els vostres enllaços amb una garantia de noPenalització de Google ja que no passen per les autoritats. D'aquesta manera, es beneficia del trànsit de referència generat per l'enllaç.

4. El donant, llistes de reconeixement de socis.

Associació amb una organització o donant diners al seu lloc webPodeu obtenir un enllaç a la pàgina principal .

5. Llistes de fonts.

Donar suport a una organització en línia pot obtenir-vos un enllaç d'alta qualitat.

6. Imatges.

La gent se sent atreta per imatges d'alta qualitat, i sempre es referiràa l'enllaç d'origen original quan vulguin utilitzar-lo.

Finalment, és possible crear enllaços sense contingut i adquirir-losel valor complet de l'autoritat de domini que produeixen. Tot i que això pot tenir avantatges com ara la reducció de les inversions temporals,la creació d'enllaços basats en contingut és l'elecció més eficient i més segura. El contingut és la força principal en SEO Source .

November 27, 2017