Back to Question Center
0

L'expert Semalt Islamabad descriu els 10 millors motors que hauríeu de saber

1 answers:

Els botnets i robots estan associats amb pirates informàtics i cibercriminals que roben les dades, números de targetes de crèdit i identitats dels usuaris a Internet. Els bots sovint també serveixen objectius positius, i separar bots malament dels bons bons poden marcar la diferència en la forma de protegir el vostre lloc i garantir que rep un trànsit de qualitat del motor de cerca s. Gairebé tots els bons bons són els rastrejadors enviats per Google, Bing i Yahoo per indexar el contingut de les plataformes de les xarxes socials i els seus resultats de cerca. Si voleu que els bons per visitar el vostre lloc, heu de saber tot sobre ells - диван-кровать гейша. Sens dubte, tindran més beneficis i èxit, i reduir-los poden destruir el rànquing del vostre lloc a Internet. Al mateix temps, hauríeu de prestar atenció a tancar els robots malament.

Michael Brown, un dels millors especialistes de Semalt , explica aquí els deu primers bots que ha de saber.

1. Googlebot

És el bot de rastreig web de Google i sovint es considera l'aranya. Googlebot fa ús del procediment algorítmic i determina quins llocs web i blocs estan preparats per rastrejar-se. Obté cada lloc per separat en funció del disseny i la qualitat del text. El procediment de rastreig de Googlebot és estel·lar amb la llista d'URL de la pàgina web generada per altres procediments de rastreig i s'incrementa amb les dades del Sitemap proporcionades pels administradors web. Detecta intel·ligentment enllaços com HREF i SRC a les pàgines web i els afegeix a la seva llista de pàgines per indexar .

2. Baiduspider

Baiduspider és el robot d'un famós motor de cerca xinès, Baidu xinès. Aquest és un motor de cerca líder de la Xina per a fitxers d'àudio, imatges i publicacions de bloc.

3. MSN Bot / Bingbot

Aquest robot o bot rastrejador web desplega Microsoft i recopila informació dels llocs web per generar l'índex de cerca del motor de cerca Bing .

4. Yandex Bot

El bot Yandex és el motor de cerca de Yandex o el rastrejador..Yandex és una famosa empresa russa que opera un dels millors i més grans motors de cerca de Rússia amb més de seixanta per cent de quotes de mercat en aquest país. Yandex es classifica com el cinquè millor motor de cerca del món i té més de 130 milions de recerques cada dia a partir de setembre de 2017 i més de 23 milions de visitants.

5. Soso Aranya

Soso.com és un altre motor de cerca xinès. És propietat de Tencent Holdings Limited, una empresa coneguda per la creació de QQ. A partir de 2015, Soso està classificat com el 35è millor lloc, i el lloc més visitat del món i el 12è millor lloc web de la Xina, i el rànquing ha estat actualitzat per Alexa. Soso rep cada dia més de 21,063,490 pàgines.

6. Exabot

Exabot és un famós rastrejador web de França, fundat l'any 2000 per Dassault Systèmes. Aquest motor de cerca pioner està darrere de diversos projectes tecnològics de mega pressupost. ExaLead ens proporciona informació precisa i útil d'Internet .

7. Sogou Spider

Sogou.com és un altre cercador xinès, que va ser fundat a l'agost de 2010. Actualment, el seu rang és de 121 en el rànquing d'Alexa. Sogou ens proporciona l'índex de més de deu mil milions de pàgines web.

8. Compartició de Google Plus

Google Plus ens permet compartir les recomanacions amb els nostres amics, familiars i altres persones del món mitjançant la cerca de Google. El seu botó ajuda a inicialitzar les habilitats compartides de Google i ens proporciona maneres de donar-los sorpresa als visitants.

9. Facebook External Hit

Facebook permet a les persones enviar enllaços de contingut útil i informatiu als seus amics a les xarxes socials. El seu sistema funciona a través de visualitzacions temporals d'imatges i es proporcionen detalls sobre el contingut web, com ara títols de pàgines, URL, vídeos i imatges. El sistema de Facebook pot recuperar fàcilment la informació una vegada que l'usuari proporciona els enllaços.

10. Google Feedfetcher

Google ho utilitza per agafar els canals Atom i RSS quan la gent els afegeix a Google Reader i a les pàgines d'inici de Google. Feedfetcher recopila i actualitza els feeds iniciats per l'usuari i no els rastreja a les cerques de Bing ni a altres serveis de Google.

November 29, 2017