Back to Question Center
0

L'expert Semalt Islamabad elabora el motor de cerca basat en Metasearch o basat en rastrejadors

1 answers:

Els motors de cerca tenen una part integral quan es tracta d'aconseguir una campanya d'optimització de motor de cerca sostenible . En el rànquing, els algorismes de motors de cerca consideren alguns factors. Els motors de cerca basats en rastrejadors funcionen mitjançant la producció de programari que rastreja les pàgines del vostre lloc web com ara robots i aranyes.

Michael Brown, primer especialista de Semalt Serveis Digitals, explica aquí algunes qüestions sorprenents .

Què és un motor de cerca?

A mesura que els motors de cerca rastregen a les pàgines del vostre lloc web, envien i emmagatzemen informació a la seva base de dades. En rastrejar milions de pàgines web, els motors de cerca compilen i organitzen una base de dades, classificant la paraula clau de conversió de frases rellevants a frases importants irrelevants - ana lamberts. Els administradors web han estat treballant en els accessos directes per classificar els algoritmes.

Alguns webmasters i venedors en línia utilitzen tècniques de barret negre SEO per aconseguir que les seves paraules clau de conversió tinguin un alt rang en els algorismes dels motors de cerca. Google i Bing no els agrada ser enganyats. Publicar fils i duplicar el contingut a les vostres pàgines web és una estratègia a curt termini que pot aconseguir que la vostra frase de conversió crucial sigui elevada en un curt període de temps. No obstant això, Google té una manera de detectar i penalitzar els administradors web que infringeixen les polítiques i directrius de SEO .

Tipus de motors de cerca

  • Motors de cerca basats en el rastrejador
  • Motors Metasearch

Una bona quantitat de venedors en línia, consultors de màrqueting i propietaris de llocs web estan familiaritzats amb els motors de cerca basats en rastrejadors. Aquest tipus de motors de cerca envia i indexa les dades automàticament després de rastrejar el vostre lloc.

L'optimització del motor de cerca és una estratègia a llarg termini i rendible que millora el visibilitat de la vostra pàgina web i de la botiga en línia mitjançant l'ús de resultats no remunerats. Agafant l'atenció dels visitants i augmentant el compromís dels seus usuaris finals.

Proporcionar el seu mercat d'èxit amb un contingut adequat els fa tornar a obtenir-ne més..A la llarga, acabeu de classificar i superar les pàgines amb la vostra paraula clau de conversió. Aquests són alguns exemples de motors de cerca basats en rastrejadors:

  • Bing
  • Google
  • Exalead
  • Mojeek
  • Gigablast
  • Yandex

Hi ha hagut una polèmica ideal al voltant del mercat pel que fa a si Mojeek és un motor basat en rastrejadors o Metasearch. Mojeek és un motor de cerca basat en el Regne Unit que rastreja el lloc web per indexar-los.

Informació útil sobre els motors de metacerca

Els motors Metasearch depèn totalment de rastrejadors per analitzar i organitzar les seves bases de dades. En la majoria dels casos, els cercadors Metasearch compilen resultats dels principals cercadors basats en rastrejadors amb un objectiu principal de proporcionar bases de dades competents. Què és el motor de cerca? Aquesta és una pregunta que cada webmaster ha de tenir en compte abans de començar una campanya en línia.

Els motors Metasearch tenen com a objectiu l'experiència dels usuaris finals per mostrar els resultats buscat pels usuaris. Els exemples adequats dels motors de cerca de mètodes de cerca són no desitjables i lliures.

Meta vs. Crawler

Els motors de cerca basats en rastrejadors utilitzen els factors de classificació per organitzar els resultats. D'altra banda, els motors Metasearch depèn dels rastrejadors per tornar a organitzar i organitzar una base de dades. Sense un motor per rastrejar i organitzar resultats, els motors de cerca de Metasearch poden ser eliminats amb facilitat pels nous cercadors del mercat .

La ideologia de la competència

A la indústria de màrqueting digital , Google s'utilitza tant per als venedors com per als usuaris finals. Google ofereix serveis gratuïts i integrals als seus visitants potencials. La comprensió de la diferència entre els motors Metasearch i els motors de cerca basats en rastrejadors és de la màxima importància.

Per als venedors que valoren l'experiència de l'usuari, els motors Metasearch són la millor opció. Aquest tipus de motor de cerca us ofereix resultats recomenats que són fàcils d'accedir i analitzar. En la indústria del màrqueting de continguts moderna , l'experiència de l'usuari segueix sent el punt d'interès. Trieu el millor motor de cerca que s'ajusti a la vostra campanya en línia per arribar al vostre mercat objectiu i millorar la visibilitat del vostre negoci en temps real .

November 29, 2017