Back to Question Center
0

La Guida Da Semalt: Ven Personalizzare La Tua Estratègia Di Business Di E-Commerce

1 answers:

La personalització del comerç electrònic és un aspecte sempre més difós de l'estratègia de comerç electrònic. Ha de pensar en una experiència de compres en línia totalment fidedigna, planificant-nos les coses per atreure clients amb delicadesa vers l'adquisició.

Igor Gamanenko, responsable de l'èxit dels clients Semalt , Converteix l'experiència en la seva personalització de les pràctiques d'e-comerç i aprofitament de la seva activitat .

Podeu consultar tots els vostres clients amb els vostres noms, saber quins són els preferits i els preferits per saber quins tipus d'ofertes i idiomes tenen resposta. E se sapissi quando avvevino bisogno d'adquirir un prodotto que avevano acquistato in passato? Avresti davvero successo nel tuo business, sicuramente.

A més, si no és possible, consulteu-vos tots els vostres clients sobre quins són els vostres clients, aquesta és l'idea de base de la personalització del comerç electrònic. Tot el seu comprendre la seva especificitat de comportament d'adquisició dels seus clients i personalitzar-lo per oferir-li un client càlid.

Le estadistiche dimostrano che ci sono numerosi grandi vantaggi della personalizzazione del commercio elettronico. El client actual té un nivell de sofisticació que creiem que els negocis en línia són productes personalitzats i interessants. La major part dels adquirents probablement va revisar un lloc on els productes de la companyia eren pertinents i el 45% d'aquests era probable que els productes estiguessin disponibles de manera personalitzada.

Possibilitat de personalització del comerç electrònic

Personalitzar l'e-commerce es pot fer de moltes maneres. Alguns dels modes més comuns són per passar-li el seguiment d'adquisició als vostres clients:

1. Personalització de la navegació

Ciò comporta la revisió del comportament de navegació d'un client i la cronologia d'adquisició i la personalització del mode en què els usuaris naveguen en el lloc. A l'instant, si un client visualitza freqüentment una categoria de productes, però en realitat no adquireix cap producte d'aquesta categoria, la personalització del comerç electrònic de navegació es fa servir per col·locar la categoria de producte en mode estratègic en mode que cada vegada que visiteu el client il sito, la categoria de productes i quello che vede prima.

2..Raccomandazioni previsionali

Els motors de la compra poden utilitzar el comportament d'adquisició d'altres usuaris per preveure els productes que un usuari tindrà disposat a comprar en el futur. Le raccomandazioni vengono quindi present a ai potenzjali clienti tramite app e transazioni transazionali. Tali raccomandazioni possono aumentare notevolmente li vendite.

3. Segmentació de la base de dades

Té la possibilitat de compartir la vostra llista de correu electrònic i enviar diversos missatges a diversos grups d'àlbums de subscripció basats en la història de l'alloro. Aquesta segmentació pot ser basada en la seva data, sugli obtingudes passades i en el valor mitjà de l'ordre.

4. Ús de dades de tercera part

Podeu obtenir dades relatives a un anunci publicat per als usuaris de dades. Aquest mètode ajuda a publicar un anunci al seu propi gènere al moment just .

5. Linea di soggetto e personalization del contenuto

El correu electrònic amb una línia personalitzada personalitza el contacte amb un tasso d'obertura més elevat. Anche se questo concetto sembra molto semplice, può avere un effetto magico se vendite. Una linea personalizzata personalizzata té un gran potencial per a la introducció d'un client als seus productes i vol aconseguir-la adquirir-la. El contingut s'ha de fer personalitzar també. Utilitzant el comportament d'adquisició i la demografia de les visites, podeu personalitzar els continguts per incorregir-los en una empresa positiva en el negoci.

Altres tipus de personalització del comerç electrònic, incloent ofertes en temps real, missatges publicitaris i remàrqueting dinàmics. A més, la personalització del comerç electrònic es va enriquir amb dades dels seus clients analitzats de manera precisa per a l'estabilització i els models útils per a la recomanació. Questo rende questo esercizio piuttosto complesso. Tot el que estem interessat, personalitzar el teu comerç electrònic i sense dubtes un dels mitjans més potents per augmentar la conversió i la venda.

Amb la creixent popularitat de la personalització de l'e-commerce, cada empresa ha garantit que la informació dels seus clients es realitzi de forma precisa i tempestuosa. És important recordar que la personalització ha estat una mica inadequada: la personalització de deficiències provoca errors de confusió. Durant la preparació dels codis de personalització, cal evitar totalment errors Source .

November 27, 2017