Back to Question Center
0

Llegiu els consells Semalt i no deixeu que un bot controli el vostre ordinador!

1 answers:

Jason Adler, el Semalt Customer Success Manager, afirma que els atacs amb bot són els tipus més complicats i famosos de ciberdelinqües en aquests dies. Permeten que els pirates informàtics i els spammers prenguin el control dels dispositius informàtics i els converteixin en ordinadors zombies en molt poc temps. Els ordinadors zombis realitzen diverses funcions i actuen com botnets poderosos per cometre diversos tipus de delictes i fraus en línia, difondre virus i generar spam .

Què és un Bot?

Els bots són un tipus de malware que permet als atacants controlar i infectar l'ordinador o el dispositiu mòbil - long term care policy ratings. També s'anomenen robots web i formen part d'una xarxa amb moltes màquines infectades. Aquesta xarxa de màquines infectades té accés de centenars a milers de computadores o dispositius mòbils a tot el món. A mesura que els robots infecten ordinadors i dispositius mòbils, un botmaster sempre està darrere de totes aquestes infeccions. Els cibercriminals pretenen interferir amb les vostres activitats en línia i robar les vostres dades. Sovint s'anomenen pastors bot o botmasters .

Algunes de les botnets poden tenir alguns dispositius compromesos, mentre que els altres tenen des d'una dotzena fins a milers d'ordinadors zombis a la seva disposició. Diverses computadores estan infectades tots els dies, i els usuaris no expressen cap preocupació, la qual cosa significa que no tenen ni idea de si la seva màquina està segura o no.

Un únic bot o grup de robots (també conegut com botnets) pot alentir l'ordinador o el dispositiu mòbil, mostrar missatges misteriosos i estranys i bloquejar la vostra màquina en cap moment .

Com funcionen els botnets?

Els robots poden passar a l'ordinador de moltes maneres, sovint es propaguen a Internet a través dels motors de cerca . Alguns d'ells transfereixen des dels dispositius informàtics infectats a Les màquines no infectades: els botnets i els robots són ràpids d'infectar una gran quantitat de màquines i informen als mestres que han aconseguit el seu objectiu. Ells pretenen quedar-se amagat dins del sistema informàtic fins que el mestre els indiqui que realitzen un sistema específic tasca .

Protecció contra Bots i Botnets:

Per protegir els vostres dispositius contra les botnets o bots, heu de tenir en compte els següents consells:

  • 1. Instal·leu el programari de seguretat més valorat:

És bo instal·lar un programa de seguretat o una eina com Norton Internet Security o Norton 360. Tots dos són autèntics i fiables, i molts experts en TI recomanen aquestes eines a causa de les seves opcions i característiques ben versades.

  • 2. Configureu la configuració per actualitzar:

Us suggerim que configureu la configuració del vostre programari per actualitzar automàticament. Això maximitzarà la vostra seguretat i garantirà que el vostre nom d'usuari i contrasenya estiguin protegits anys després d'anys .

  • 3. Augmenteu la configuració de seguretat al navegador:

Ja sigui que feu servir Firefox o Google Chrome, heu d'augmentar la vostra configuració de seguretat al navegador i no feu clic als fitxers adjunts de correu electrònic fins que no s'hagi verificat la seva font. De vegades, els usuaris fan clic a fitxers adjunts sospitosos i els seus sistemes es veuen compromesos en molt poc temps. A més, mai no hauríeu d'obrir els llocs web per a adults i evitareu l'anunci de publicitat.

November 29, 2017