Back to Question Center
0

Màrqueting de video amb èxit: els 5 millors consells de Semalt

1 answers:

Què vols aconseguir quan publiques un vídeo al teu lloc web o social?mitjans de comunicació? Vols que vagis viral? Bé, aquest no hauria de ser el teu únic objectiu. Com a comercialitzador, potser heu sentit o llegit sobre elestadístiques sorprenents: a mesura que passa l'any 2017, s'espera que les campanyes de màrqueting de video representin aproximadament el 70% de tots els consumidorsel trànsit, els anuncis de vídeo creixeran 5 vegades més ràpid que les pàgines de destinació i obtindreu un percentatge de conversió de 800% més. Això fa que abona lectura, oi? Llavors, com es creen vídeos atractius?

Alexander Peresunko, el gerent d'èxit del client de Semalt ,proporciona informació sobre el màrqueting de video amb èxit.

1. Centreu els vostres vídeos al voltant de la història

Hi ha milers de molestos vídeos que no auguren béamb la multitud en línia. No siguis aquell noi. Concentreu-vos en afegir valor i, naturalment, obtindreu clients potencials. Aprofita al màxim el clientles necessitats i tota la resta estan ordenades. Sempre podeu posar una crida a l'acció estratègica i rellevant al costat d'un "seguiment"URL al final dels vídeos (només assegureu-vos que es relaciona amb la vostra història).

2. Feu-los els millors deu segons de la història

Sabíeu que la majoria de la gent fes clic després de 10 segons o menysmenys? Què implica això? Senzill: arribeu al vostre punt des del principi. Proveu de provocar curiositats fent preguntes o utilitzant teasersenganxar-los immediatament. La línia de fons es pot utilitzar per fer riure a la gent, ensenyar-los o inspirar-los.

3..Encendre

Seria un error fer un vídeo avorrit. Tant com tens intencióPer convertir visites en clients potencials, no cal centrar-vos en el màrqueting. El vostre públic vol riure, aclarir-se i escapar-se d'ellsdia de treball avorrit. L'humor fa meravelles. Penseu fora de la caixa. No estigueu limitat pel que veieu als altres en el vostre nínxol fent-ho. Sigues creatiui corren riscos. Segons Dharmesh Shah (fundador i CTO de HubSpot) la majoria dels vídeos són massa nerviosos i conservadors. Si voleuDestaquen, llavors has de ser creatiu.

4. Optimitzar per a motors de cerca

Hi ha moltes tàctiques que podeu utilitzar per garantir que els vostres vídeos sónfàcil de trobar a Google i altres motors de cerca. Per començar, allotgeu el vídeo del vostre domini. En segon lloc, habiliteu la inserció al vostre comptevídeos, ja que això augmenta la probabilitat d'obtenir enllaços enllaçats i mentre us trobeu al vostre compte, no us oblideu de fer servir els mapes del lloc de vídeo.

Quan es tracta de SEO per als vídeos, les descripcions són tot. Ells(descripcions) permeten que les aranyes del motor de cerca facin ús del que els seus vídeos suposin. Assegureu-vos que tots els vostres vídeos estiguin etiquetatsles paraules clau, títols i descripcions rellevants.

5. Educar i demostrar el seu valor

Sabíeu que aproximadament dos terços de la vostra audiència busquenPer aprendre alguna cosa nova? Aprofita aquesta oportunitat per ensenyar-los com poden utilitzar els vostres serveis. Per exemple, creeu seminaris web per obtenirla venda de la vostra marca com la millor que hi ha en un nínxol determinat. Crea'l o no, els vídeos són en realitat una confirmació que la tevaels productes / serveis satisfan una necessitat Source .

November 27, 2017