Back to Question Center
0

No permetis a ningú que manipuli el dispositiu d'ordinador! - Atureu els botnets amb Semalt

1 answers:

Una xarxa robot o botnet és el grup d'ordinadors zombis o bots controlats per spammers i manipula múltiples dispositius. És probable que les botnets siguin xarxes legítimes de dispositius informàtics que processin els mateixos programes o el grup d'ordinadors infectats amb virus i malware. Una vegada que està instal·lat en els dispositius de la vostra computadora, principalment sense el coneixement dels usuaris, l'ordinador es convertirà en un zombie, avorrit o ordinador en molt poc temps. No funcionarà correctament i no resistirà els controls dels controladors bot. Frank Abagnale, el Semalt Customer Success Manager, explica que, en aquestes circumstàncies, els programes antimalware o el programari antivirus han de ser habilitats al més aviat possible .

Botnet Size

Les botnets varien en complexitat i grandària, algunes d'elles són grans, mentre que les altres són petites. Les grans botnets tenen milers de zombis individuals, i les petites botnets només podrien tenir uns quants centenars de zombis o drones. Els botnets es van descobrir per primer cop al juliol de 2010, quan l'FBI va arrestar a un jove eslovè. Se li va acusar de difondre coses malicioses en milers de dispositius informàtics. De mitjana, es van infectar 12 milions d'ordinadors amb les botnets. Hi ha diferents tipus de robots maliciosos, alguns d'ells poden infectar dispositius informàtics de la mateixa manera que els virus o el malware.

Els botnets s'utilitzen de diverses maneres, alguns dels quals es descriuen a continuació:

Atacs de denegació de servei:

Els botnets s'utilitzen per llançar atacs a un determinat dispositiu o xarxa informàtica i interrompre els serveis en segrestar les connexions. A més, consumeixen l'ample de banda de la vostra xarxa i sobrecàrrega els recursos del sistema. Els atacs de denegació de servei (DoS) s'utilitzen comunament per destruir el lloc d'un competidor.

Monitorització de correu brossa i trànsit:

La botnet també s'utilitza per infectar el protocol TCP / IP d'un dispositiu d'ordinador i aplica les seves aplicacions específiques. Els botnets són àmpliament utilitzats en la conjugació amb diversos zombis i virus i es cullen les adreces de correu electrònic. Envien una gran quantitat de dades de correu brossa i missatges de correu electrònic a les víctimes. Normalment, els zombies i els robots s'utilitzen per enganyar el nom d'usuari i la contrasenya d'un usuari perquè la botnet pugui controlar les seves funcions i explotar-la.

Keylogging

Els programes de xifratge en els equips es van dissenyar per detectar els robots i evitar que es recaptés cap tipus d'informació. És molt lamentable que les botnets s'hagin adaptat per subvertir la seguretat i instal·lin programes keylogger a les màquines infectades. Els keyloggers ajuden als robots a controlar i filtrar els programes d'un dispositiu d'ordinador, que després s'utilitzen per segrestar la vostra identificació de PayPal o la targeta de crèdit.

Abús de pagament per clic:

Els botnets també s'utilitzen per propagar i difondre diferents tipus de virus i botnets en una xarxa. Trampa als usuaris en activitats malicioses i executa els seus dispositius informàtics, així com els identificadors de correu electrònic. Si feu clic a un sistema de pagament per clic, les botnets poden accedir a les vostres dades financeres. Els zombis són àmpliament utilitzats per manipular la informació d'un usuari per guanyar diners amb els seus sistemes de pagament per clic Source .

November 30, 2017