Back to Question Center
0

Què és el correu brossa de correu electrònic? Consells útils de Semalt sobre com mantenir correus electrònics importants fora de la carpeta de correu brossa

1 answers:

El correu brossa de correu electrònic, que s'anomena correu electrònic no desitjat, és el missatge massiu no sol · licitat o els textos que envieu per correu electrònic. De fet, els spammers utilitzen aquesta tècnica per difondre malware i virus a Internet. Gairebé tots els usuaris de correu electrònic s'enfronten a aquest problema cada dia perquè els seus identificadors de correu electrònic han estat obtinguts per correu brossa. Afegeixen automàticament les adreces de correu electrònic a les seves llistes i segueixen enviant missatges inútils. Els spammers utilitzen aquests robots per crear llistes de distribució de correu electrònic en un gran nombre. Encara que el terme correus electrònics per correu electrònic es va fer referència per primera vegada als correus electrònics no desitjats del segle XIX, es va obtenir un reconeixement generalitzat al segle XX quan l'accés a Internet es va fer comú fora de la recerca i els cercles acadèmics. Aquí, Michael Brown, el Semalt Customer Success Manager, ha compartit alguns consells sobre com mantenir els correus electrònics importants fora de la carpeta de correu brossa.

 1. Utilitzeu la tècnica de màrqueting de permisos: 

La tècnica de Permission Marketing és àmpliament utilitzada per grans marques i empreses multinacionals. El que fan és que instal·len connectors particulars que ajuden a evitar que els correus electrònics urgents i legítims vagin a la carpeta de correu brossa. A WordPress, hi ha dotzenes de connectors similars per beneficiar-se, però el connector més sorprenent i excepcional és el connector de llista blanca. És fàcil d'instal·lar i s'activa immediatament .

 2. Utilitzeu els comprovadors de correu brossa abans d'enviar o rebre correus electrònics: 

Abans d'enviar o rebre un correu electrònic, haureu d'utilitzar correus especials de correu brossa, que segueixen connectats als vostres identificadors de correu electrònic i ajuden a identificar els correus electrònics legítims i il·legítims. SpamAssassin és una gran eina per començar. Si voleu evitar la descàrrega del programari o obrir els fitxers adjunts de correu electrònic inútil, podeu instal·lar aquest programa ara mateix. D'altra banda, podeu provar el servei IsNotSpam, que us permet revisar els elements que us resulten importants i filtrar els correus electrònics que no us interessen res.

 2. Baixeu-vos de les llistes negres: 

Si els servidors de correu electrònic estan en les llistes negres, pot ser que sigui difícil i difícil enviar i rebre missatges legítims a temps. Per evitar aquest problema, hauríeu de sortir d'aquestes llistes negres el més aviat possible. En primer lloc, heu de comprovar les llistes negres del correu electrònic i identificar si teniu alguna de les llistes negres o no. Un cop fet això, heu de fer un seguiment dels remitents o llocs web que us han afegit a les seves llistes negres i convèncer-los sobre la vostra legitimitat.

 3. Mantenir els bons resultats de text a imatge: 

Demaneu als vostres remitents que mantinguin els coeficients de text a imatge adequats mentre elaboren i enviant els vostres missatges. No envieu moltes imatges a un correu electrònic; en canvi, hauria de tenir una combinació perfecta de text i imatges. Suggerim que, per a tots els gràfics, només cal que utilitzeu imatges JPG i vídeos de YouTube i que no confiï en altres tipus de material.

Aquestes tres tècniques us ajudaran a eliminar els correus electrònics de correu brossa. Al mateix temps, podria rebre els missatges legítims directament a la safata d'entrada i no hauria de localitzar-los a la carpeta de correu brossa o a la carpeta Paperera Source .

November 30, 2017