Back to Question Center
0

Semalt: Accés al bloc al contingut del vostre lloc amb fitxers Meta Tags i Robots.txt

1 answers:

Jason Adler, el Semalt Customer Success Manager, diu que és possible controlar el que s'està compartint amb Bing, Yahoo i Google quan mantingueu les dades segures i no les compartiu a Internet . Les dades que necessiteu per mantenir-se secret inclou informació de contacte, identificació de PayPal, detalls de la targeta de crèdit, noms d'usuari i contrasenyes. Heu de bloquejar aquest tipus d'informació que es indexarà a Google i altres motors de cerca. Quan es tracta de bloquejar els URL del vostre lloc, és possible que deixeu que Google i altres motors de cerca rastreguin determinades pàgines o articles. Significa quan la gent repassa els resultats de cerca, no veuran ni naveguen cap a les URL bloquejades. A més, no podran accedir al seu contingut i podreu evitar que es vegin molts articles als resultats de cerca de Google - αντιηλιακη frezyderm. A continuació s'explica com bloquejar l'accés al contingut del vostre lloc web:

Bloqueja la indexació de cerca amb metaetiquetes: Podeu impedir que les pàgines apareguin als motors de cerca quan utilitzeu les metaetiquetes no índexs al codi HTML del vostre lloc. Googlebot rastrea pàgines que no tenen aquesta metaetiqueta i que deixaran caure les pàgines específiques dels resultats de la cerca a causa d'això. Expliqueu-vos que aquesta metaetiqueta només funcionarà quan el fitxer robots.txt no s'hagi modificat.

Bloqueja URL amb fitxers robots.txt: El fitxer Robots.txt està situat a l'arrel del vostre lloc web i indica la part del vostre lloc web que no vol que els rastrejadors i les aranyes del motor de cerca s'indiquin. Fa ús del Robots Exclusion Standard, que és un protocol amb un conjunt d'ordres que indiquen on i com els rastrejadors web accedeixen al vostre lloc. Robots..El txt també ajuda a evitar que les imatges es mostrin als resultats de la cerca, però no impedeix que els usuaris enllacen el vostre lloc a les seves pròpies pàgines. Heu de tenir en compte les limitacions i restriccions dels fitxers robots.txt abans d'editar-lo. Alguns mecanismes asseguren que les URL estan bloquejades correctament. Les instruccions de robots.txt són directives, que vol dir que no poden fer complir el comportament dels rastrejadors web. Tots els rastrejadors interpreten la sintaxi de la seva manera, i els fitxers robots.txt no poden evitar que les referències al vostre enllaç des d'altres llocs web. Google és bo per seguir les directives dels fitxers robots.txt, però pot ser que el motor de cerca no pugui indexar un lloc web bloquejat a causa de les seves polítiques.

No accepteu Google Local i Propietats de Google: Podeu bloquejar el contingut que es mostra en propietats de Google diferents una vegada que s'hagi indexat. Això inclou Google Local, Google Flights, Google Shopping i Google Hotels. Quan seleccioneu que no voleu que es mostrin a tots aquests punts de venda, el contingut que s'ha rastrejat no apareixerà ni s'actualitzarà. Qualsevol article que es mostri en qualsevol d'aquestes plataformes es retirarà en els 30 dies posteriors a l'exclusió .

Conclusió:

És important amagar el contingut menys valuós i útil dels visitants. Si el vostre lloc web té els temes similars en diversos llocs, això podria deixar una impressió negativa als motors de cerca i als vostres visitants. Per això, heu d'ocultar totes aquestes pàgines i no deixeu que els motors de cerca els indexin. Desfeu-vos del contingut de tercers. Heu de desfer del contingut de tercers que no és valuós per al vostre lloc a qualsevol cost. No permetis que Google vegi que comparteix contingut de tercers perquè el motor de cerca veurà menys valor al vostre lloc en aquest cas. Quan hàgiu copiat contingut d'una gran quantitat de llocs, Google us pot penalitzar i podeu bloquejar els articles duplicats per millorar les vostres files de Google.

November 30, 2017