Back to Question Center
0

Semalt: Com aturar WordPress Trackback & Pingback Spam

1 answers:

Els trackbacks i els pingbacks són una manera excel·lent perquè els editors i els bloggers comparteixin informació amb els seus fanàtics i continuïn conversacions significatives i útils amb els lectors i seguidors a través de la seva redacció. Es creu que els trackbacks són comentaris externs de WordPress. Per exemple, si un lloc web utilitza programari de blocs diferents i enllaços als vostres articles, enviarà notificacions manualment per informar-vos de les seves activitats. A les altres mans, els pingbacks són exclusius de WordPress. Significa que algú pot enllaçar als vostres articles o publicacions de bloc només quan tots dos utilitzeu WordPress com a sistema de gestió de continguts principal. En aquest cas, els dos llocs web haurien d'habilitar els pingbacks perquè es publiqui correctament les publicacions. Molts spammers continuen spamant els trackbacks i els pingbacks cada dia - cost of teleprompter.

No necessita preocupar-se ja que Frank Abagnale, un expert líder de Semalt, proporciona aquí algunes maneres fàcils de seguir per desfer-se'n i evitar-les en el futur.

Blocker de Topsy:

Un Topsy Blocker funciona de diferents maneres, i té com a objectiu analitzar els trackbacks i els pingbacks que rep el vostre lloc diari. També comprova els vostres comentaris i suprimeix les fonts il·legítimes, com ara la verge..com. Si un remitent resulta de qualsevol d'aquests llocs web, els rastrejats i pingbacks s'establiran com a correu brossa automàticament. Només heu d'instal·lar i activar aquesta eina per assegurar-vos que el vostre lloc queda lliure de comentaris spam, pingbacks i trackbacks .

Antispam Bee:

És segur dir que Antispam Bee és una elecció famosa i potent per als bloggers de WordPress. Compta amb més de 200.000 instal·lacions actives i és l'única opció per validar fàcilment els trackbacks i els pingbacks. A més, aquesta eina comprova els comentaris més precisos i elimina els comentaris inexactes del vostre lloc web. Podeu instal·lar-lo des de l'opció Configuració> Antispam Bee i el programa és gratuït. La seva configuració predeterminada es pot editar en qualsevol moment, segons els vostres requisits i el nínxol del bloc. Tanmateix, la seva configuració predeterminada n'hi ha prou amb si teniu un bloc privat o un lloc web d'inici.

WP-SpamShield Anti-Spam:

WP-SpamShield és un programa excepcional i sorprenent que haureu de considerar, ja que ajuda a desfer-se dels pingbacks i els trackbacks. Insereix automàticament el Captcha al vostre lloc i demana a tots els visitants que ingressin a Captcha amb finalitats de verificació. Tanmateix, és possible que alguns dels vostres lectors no estiguin convençuts amb aquest procés de verificació perquè pugueu editar-lo en conseqüència. Aquest sistema no bloquejarà els robots que rastrejaran el vostre bloc o lloc web. En lloc d'això, desferàs els comentaris de correu brossa, i aquest connector funciona exactament igual que els tallafocs. Els comentaris de correu brossa es bloquegen, però podeu configurar la configuració des de l'àrea d'administració i feu clic a l'opció Configuració> WP-SpamShield .

Conclusió: marca automàticament els comentaris com a correu brossa si contenen les paraules clau de la llista negra:

A més dels mètodes anteriors, WordPress ens permet comprovar fàcilment els comentaris, els pingbacks i els trackbacks perquè puguem marcar-los com a correu brossa si alguna cosa és irrellevant. Qualsevol comentari que contingui paraules clau o frases hauria de bloquejar-se i eliminar-se de les teves publicacions de manera instantània. Fins i tot quan no rebeu les notificacions, simplement haureu d'esborrar els comentaris de la vostra àrea d'administració de WordPress Source .

November 30, 2017