Back to Question Center
0

Semalt: Com bloquejar els bots de spam de WordPress? - Una guia súper

1 answers:

Els robots de correu brossa poden ser molt tossuts quan es tracta de generar estadístiques útils per al vostre lloc web. Eliminen la informació d'anàlisi, proporcionen dades falses i eliminen molts enllaços de correu brossa a la secció de comentaris. Afortunadament, Frank Abagnale, un dels principals especialistes de Semalt, sap eliminar el correu brossa de WordPress del vostre lloc web de WordPress.

Spambots

Spambots són programes maliciosos que es fan per dur a terme nombrosos fraus a Internet. Aquests programes busquen crear llistes de correu electrònic per difondre les seves eines mitjançant correus electrònics de correu brossa a altres usuaris - noleggio gonfiabile milano. Una vegada que enganyen a una víctima a fer-hi clic, l'ordinador de l'usuari funciona sota les ordres de l'atacant - business intelligence sql server. Els robots de correu brossa intenten registrar-se per comptes d'usuari falsos, distorsionar les dades d'anàlisi i robar informació del client. L'eliminació d'aquests robots és essencial.

Per què hauríeu d'eliminar els bots de correu brossa de WordPress

Les persones que desenvolupen llocs web necessiten màrqueting digital de tant en tant. Amb els bots de correu brossa en execució, els esforços de màrqueting digital no poden ser possibles. La gent tendeix a patir nombrosos problemes relacionats amb els efectes dels bots de correu brossa. Per exemple, els bots de correu brossa distorsionen les dades del lloc web que generen informació falsa com:

  • Taxa de rebot alt
  • Traffic de referència de molts llocs
  • Durada de la sessió de 0 segons
  • Dades demogràfiques falses
  • Visites falses a la pàgina

Com a resultat, els futurs plans de màrqueting no es poden executar. A més, altres plans digitals com SEO es veuen afectats negativament..Per exemple, les visites falses a la web condueixen a un fracàs de classificació. La seva rellevància de contingut disminueix quan altres factors de classificació continuen fallant .

Spambots també pot oferir nombrosos enllaços d'spam a la secció de comentaris del vostre lloc web. Els usuaris poden caure pels seus atacs de pesca. Tendeixen a respondre ràpidament a qüestions que poden fer que l'usuari pensi que aquests són usuaris legítims. En conseqüència, poden conduir el trànsit als seus dominis per tant afectar el vostre rànquing.

Com aturar WordPress spambots

És fàcil evitar que aquests robots accedeixin al vostre lloc web. Mitjançant l'aplicació d'alguns paràmetres, podeu aplicar mesures de seguretat adequades per garantir que només visiten els visitants humans al vostre lloc. Alguns connectors també poden aportar protecció addicional contra l'efecte dels spambots. Algunes de les maneres d'evitar bots de correu brossa inclouen:

1. Instal·lació de connectors d'interès

Per a alguns usuaris, és essencial instal·lar alguns connectors individuals que poden protegir els seus llocs web del correu brossa. Per exemple, un complement com a bloquejador de referències de correu electrònic personalitzat pot evitar que els usuaris enviïn spam al vostre correu electrònic. Un complement com un bloc bot pot evitar que els robots provinents d'alguns dels dominis de spam de referències crítiques.

Tenint en compte la font dels vostres connectors és essencial. Alguns connectors poden produir efectes maliciosos al vostre lloc web causant efectes importants d'spam. Un complement segur pot ser el spam analític del bloc de WordPress. Aquest complement bloqueja el trànsit que prové del domini d'spam de referència d'anàlisi de Google.

2. Control de la secció de comentaris

En alguns casos de seguretat, és possible que necessiteu bloquejar els bots de correu brossa de WordPress que cauen a la secció de comentaris. Podeu utilitzar els connectors per gestionar els bots de comentaris que no es mostrin als vostres comentaris de WordPress. Per controlar els comentaris manualment, aneu a la configuració de discussió. Aquí, podeu editar o configurar les persones que han de fer comentaris al vostre lloc web.

November 30, 2017