Back to Question Center
0

Semalt: Com bloquejar els elements emergents amb bloquejadors d'anuncis

1 answers:

Les publicacions emergents han existit des de l'inici de la World Wide Web. Lisa Mitchell, l'experta Semalt , explica que, igual que els anuncis de bàner, són una manera senzilla perquè els anunciants puguin despullar o promocionar els seus productes i serveis a Internet. Tot i que algunes finestres emergents són útils i útils, una gran quantitat de finestres emergents poden fer malbé el vostre lloc .

Què és un anunci pop-up?

En primer lloc, anem a aclarir què és un pop-up. Les finestres emergents són les pestanyes, finestres i quadres que s'obren automàticament i es queden allà fins que fem alguna cosa per tancar-los. La variació principal dels elements emergents és un pop-under, la finestra que s'obre darrere dels nostres navegadors web. És cert que no tots els elements emergents són similars a les característiques i propietats. Alguns d'ells són útils i no us demanen que introduïu els noms d'usuari i les contrasenyes, mentre que les altres finestres emergents són molestes i perjudicials, ja que envien peticions als usuaris i els demanen que s'adhereixin als butlletins. Un exemple del pop-up de scareware és malwaretips.com .

Com bloquejar anuncis emergents?

Hi ha tres maneres de bloquejar una finestra emergent a les pistes: la configuració del vostre navegador, els bloquejadors d'anuncis, com ara AdBlock i els bloquejadors de finestres emergents dedicats.

1..Bloqueig d'elements emergents al vostre navegador web

Els navegadors web tenen els seus propis bloquejadors de finestres emergents predeterminats. Google Chrome, Firefox, Internet Explorer i tots els altres navegadors gestionen de manera diferent els anuncis emergents, i no tots ells ens permeten seleccionar si voleu bloquejar les finestres emergents d'un lloc web o no.

2. Els bloquejadors d'anuncis dedicats a la publicitat emergent:

Com el seu nom indica, els bloquejadors emergents se centraran en bloquejar tots els anuncis emergents, tant si són útils per a vostè com si no. A diferència dels bloquejadors d'anuncis, els bloquejadors de finestres emergents no bloquegen cap altre tipus d'anunci. Per saber-ne més, només heu d'escriure "els bloquejadors de finestres emergents més famosos de Chrome", "bloquejadors de finestres emergents populars i més convenients per a Firefox" i "els bloquejadors de finestres emergents més útils i més útils per al safari" en un motor de cerca. Microsoft Edge no té un mètode específic per bloquejar els anuncis emergents.

3. Bloquejadors d'anuncis

Els anuncis emergents es demanen en el mateix mètode que els anuncis a la pàgina; els bloquejadors d'anuncis poden aturar-los tots de manera predeterminada. En cas que no hàgiu utilitzat un bloquejador d'anuncis anteriorment, us suggerim que proveu AdBlock. És un dels blocs de publicitat més utilitzats i àmpliament utilitzats a Internet. Tanmateix, no bloqueja tots els anuncis emergents automàticament. Això es deu a les diferències entre anuncis publicitaris de tercers i de tercers. Per exemple, EasyList, un conjunt de normes i reglaments de filtrat usat per cada bloquejador d'anuncis, sovint ignora els anuncis emergents de primer nivell. Si voleu supervisar-los, heu de consultar la llista de filtres de les molèsties de Fanboy. AdBlock bloquegi fàcilment les sol·licituds que obren les finestres emergents. De vegades, els filtres personalitzats també poden ajudar a aturar les finestres emergents filtrant les dades no desitjades. Un altre tipus d'elements emergents que poden ser bloquejats per AdBlock són anuncis maliciosos. Tot i que l'adware està associat amb els llocs web gratuïts de torrent i descàrregues de programes gratuïts, els llocs principals també estan sent orientats .

És cert que no tots els anuncis emergents són irritants, perillosos o molestos, però encara podeu bloquejar la majoria dels anuncis no desitjats amb els mètodes esmentats anteriorment Source .

November 29, 2017