Back to Question Center
0

Semalt: Com bloquejar llocs web a Google Chrome en un minut

1 answers:

En les actuals experiències de navegació web, pot ser fonamental que els usuaris bloquegen llocs web en alguns casos. Per exemple, un pare pot estar volent limitar els seus fills d'accedir a algun lloc web de contingut per a adults. En altres casos, un podria estar bloquejant un lloc que està mantenint apareixent.

El gerent d'èxit del client de Semalt , Michael Brown, proporciona alguns mètodes que la gent utilitza per prevenir aquests llocs web .

Aquesta directriu de SEO conté alguns mètodes que expliquen com bloquejar alguns llocs web del vostre PC - miroir projector setup tool. Utilitzarem Google Chrome com a navegador d'exemple. Aquests mètodes s'apliquen als diferents navegadors d'ordinadors i diverses extensions. El procediment pot variar una mica a causa de les variacions de l'autor del codi. Tanmateix, no us preocupeu pel vostre sistema operatiu. Aquests mètodes inclouen:

1. Ús de les extensions de Chrome

És possible utilitzar alguns complements i extensions per limitar l'ús d'algunes funcions del navegador. Alguns d'aquests complements tenen més funcions, com ara un accés a la contrasenya per afegir una altra capa de protecció. En aquesta directriu de SEO, utilitzarem una extensió amb el nom BlockSite. Podeu instal·lar aquest complement de navegador des de Chrome Web App Store. Podeu instal·lar aquest complement i fer clic a Instal·lar (Afegeix a Chrome) .

Amb aquest complement, podeu afegir un lloc web a la llista negra quan feu una cerca fent clic a la icona. Podeu habilitar i desactivar funcions d'aquest complement. A més, sempre podeu navegar a les seves opcions i gestionar els llocs web de la llista negra..Quan feu clic a l'enllaç a un domini de la llista negra i obtingueu un missatge "Bloquejat", significa que l'extensió funciona correctament. Altres extensions poden utilitzar o no aquest procediment però operen sota un concepte similar .

2. Bloqueig de llocs web en un PC amb Windows

Per a persones que executen un PC amb Windows, pot ser essencial bloquejar un lloc sencer pel seu host d'arxiu. Per aconseguir aquest efecte, feu clic a Inici a la vostra PC d'escriptori i escriviu "C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc \" al tauler de cerca d'inici. A partir d'aquí, necessiteu l'opció de clic amb el botó dret i editeu els fitxers utilitzant un programari d'editor de bloc de notes senzill.

Podeu utilitzar el codi 127.0.0.1 més el nom del lloc web per bloquejar-lo. El vostre navegador pot deixar d'accedir-hi des d'aquesta computadora en particular. Utilitzeu una entrada nova en una altra línia per bloquejar altres llocs web. Per evitar el domini sencer, escriviu al lloc excloent la "https: // o www" per a servir tots els protocols.

3. Ús del programari de tercers

Algunes aplicacions de PC poden ajudar a restringir l'accés a alguns llocs web. Quan instal·leu aquest programari, no heu d'esbrinar com bloquejar cap lloc. Poden fer-ho tot per vostè. Aquest programari pot incloure firewalls o programari antivirus. Tanmateix, la majoria d'aquestes aplicacions poden requerir algunes tarifes per al seu ús ja que no són lliures.

4. Lloc de bloqueig mitjançant enrutador

Per als usuaris avançats, és possible bloquejar tota una xarxa. Aquest procediment és una mica tècnic i pot requerir-ne un per contractar un expert. Cal bloquejar un lloc web des d'una adreça IP. Tanmateix, és fonamental fer una còpia de seguretat de la configuració del vostre enrutador. Podeu tornar a aquests canvis per si alguna cosa surt malament.

November 29, 2017