Back to Question Center
0

Semalt: Com bloquejar un lloc a Chrome amb un sol clic

1 answers:

De vegades, és possible que hàgiu d'optimitzar la vostra experiència de navegació a Internet controlant navegadors web. Per exemple, els pares poden restringir que els nens accedeixin a llocs web de contingut per a adults. En altres casos, és possible que hagueu d'evitar un lloc web concret que es mantingui apareixent durant un temps determinat. Aquest article de SEO us ensenyarà com bloquejar llocs al vostre navegador Google Chrome. Podeu controlar els llocs web i els dominis que poden estar irritant en qualsevol moment que estigueu al vostre navegador - peterburi tee 810.

Aquesta guia explicada per Igor Gamanenko, l'expert de Semalt, està limitat al navegador Chrome, però també pot treballar en altres navegadors amb aquesta extensió. Addicionalment, TemporarySite Blocker serà l'extensió del navegador en la discussió.

Per començar amb aquest servei, heu de seguir uns senzills passos. Després de seguir aquests passos, hauríeu de poder controlar els llocs web del vostre navegador. Aquest procediment pot funcionar en molts altres navegadors utilitzant diferents extensions de navegador, excepte que necessiteu un altre procediment.

1. Inicieu sessió al navegador Chrome, aneu a les extensions al menú de configuració i afegiu el bloqueig temporal. Com es va esmentar anteriorment, aquest complement serà la nostra extensió d'elecció.

2. En afegir Blocker TemporarySite, hi ha una icona especial que apareix a l'extrem superior dret de la barra d'eines del navegador. Aquest és el plafó que usareu per controlar la funcionalitat d'aquesta extensió.

3. Quan feu clic a aquesta icona, s'obté a la interfície que funciona com un botó. Podeu habilitar o desactivar el bloqueig temporari. Podeu fer clic en aquest botó per bloquejar un lloc sempre que estigui al seu enllaç.

4. Per afegir un lloc web, podeu anar al lloc web que voleu afegir a la llista de blocs. Activa o desactiva el lloc des d'aquest menú. El botó TSB es manté al navegador Chrome perquè l'utilitzeu sempre que hi hagi un lloc que hàgiu d'afegir a la llista de blocs de llocs web de Chrome .

Per provar aquesta extensió, només cal bloquejar un lloc web concret. Intenta accedir-hi fent clic al'enllaç. Si obteniu un missatge "Bloquejat" al vostre navegador, l'extensió funciona. Aquesta configuració es manté fins al dia que decidiu desbloquejar aquest lloc web en particular.

També és intel·ligent amagar el botó TSB des de la vista. Aquesta mesura pot impedir que un usuari del navegador netge habiliti el lloc web. Google Chrome també té la restricció per la funció de contrasenya. Podeu utilitzar-lo per afegir mesures addicionals a aquesta opció de control.

Conclusió

De vegades, és essencial controlar i supervisar els llocs web que la gent pot intentar utilitzar al vostre navegador d'ordinador. Tot i que algunes persones poden utilitzar això per limitar l'ús d'Internet dels seus fills, és possible que altres necessiten restringir l'ús del lloc web per controlar la seva experiència de navegació. Aquesta directriu de SEO té informació sobre com bloquejar llocs a Chrome mitjançant l'extensió de TemporarySite Blocker. Podeu habilitar i desactivar un lloc web bloquejant-lo, per tant, limita l'ús del vostre navegador. Aquest procediment també es pot aplicar en altres navegadors amb aquesta o amb una extensió similar del navegador.

November 29, 2017