Back to Question Center
0

Semalt: Com la comercialització de correus electrònics influeix en els resultats de SEO

1 answers:

Els experts digitals solen utilitzar el màrqueting per correu electrònic com la manera d'influirrànquing de motors de cerca del lloc web de manera indirecta. Si a primera vista la correlació és difícil de veure, realitzant màrqueting per correu electrònicles campanyes ajuden a:

 • Efectuar la crida a l'acció de diverses maneres,
 • Recollint valuoses idees de l'empresa a través de comentaris a la secció de blocs
 • Els correus electrònics poden fer que una empresa controli la seva imatge de marca mitjançant la publicació d'articles.
 • Els correus electrònics poden atraure persones a través d'altres canals de mitjans socials.

Així, SEO i correu electrònic no estan connectats directament. Els motors de cercano rastreges a la llista d'individus que es poden orientar en un moment determinat. No obstant això, involucrant activament al vostre públic a través de correus electrònicsés una manera demostrada que pot capturar un trànsit de qualitat al vostre lloc web d'una manera exemplar. Artem Abgarian, el gerent d'èxit de clients de Semalt explica com efectius SEO comercialitza correus electrònics .

Compromís actiu del públic

El contingut digital dels correus electrònics com ara paraules clau no téqualsevol impacte en els rànquings de SEO. Tanmateix, configurar correctament campanyes de correu electrònic atreu els millors recursos que admeten una paraula clau concreta queaugmenta la densitat de cerca als motors de cerca. Els correus electrònics també fomenten el comentari i l'intercanvi. Per exemple, una excel·lent publicació de bloc faràrebre comentaris a la part inferior. El compartir també passarà per tal publicació en diverses plataformes en línia, com ara les xarxes socials. Com a resultat,la quantitat de punts de vista de l'article millora l'augment de backlinks necessaris per millorar el rànquing de SEO..Algunes activitats de crida a l'accióun pot realitzar amb la llista de correu electrònic pot incloure:

 • Pregunteu als lectors que comentin al final del bloc sobre com la publicació els ajudarà,
 • Fomentant al públic a compartir un projecte benèfic per difondre una bona causa i,
 • Augmentar el màrqueting viral a través de canals de mitjans socials com Twitter o Facebook
 • .

Fuentes RSS o Consum Regular de Contingut

Fer que un públic faci clic a l'enllaç al vostre lloc web pot ser untasca fàcil. Tanmateix, fer que el mateix públic quedi enganxat al vostre contingut pot ser un repte. Aquesta diferència es deu al fet que cal serúnics d'una manera particular i tipus de contingut. Un públic ha de buscar el contingut i llegir-lo fins i tot abans que hi hagi una notificacióal mateix. Per exemple, es pot:

 • Assegureu-vos que la gent sap que es pot mantenir actualitzada mitjançant canals RSS
 • Doneu l'opció per subscriure's a les llistes de notificacions per correu electrònic sobre algunes coses concretes i,
 • Permetre que les persones se subscriguin a entitats de xarxes socials com ara subscriure's als vostres vídeos del canal de YouTube

Els canals de mitjans socials d'accés al vostre contingut són aexcel·lent clau per mantenir actualitzats els visitants a les publicacions del bloc.

Reprogramació del contingut del butlletí

Les dades recollides dels correus electrònics es poden tornar a configurar com a contingutel bloc. Les persones es beneficien mitjançant l'ús d'aquest contingut del butlletí per escrit sobre la forma en què els ajuda. Per exemple, els Butlletins de Llarga poden convertir-se en blocspublicacions que poden atraure espai per a més comentaris. Els butlletins curts poden atraure possibilitats de compartir a través de les xarxes socials en augment de les xarxes socials.Aquesta situació permet que les persones que no estiguin subscrites al vostre RSS llegeixin el vostre contingut.

Basant-se en els factors esmentats anteriorment, els clients de Semalt han demostrat que els correus electrònics poden millorar la classificació de SEO. A través de la participació del públic, el reprogramació del contingut del butlletí i incloent-hi els canals RSSautomatització de notificacions, els resultats de les tècniques d'optimització de motors de cerca pagarien. Per a qualsevol blogger que desitgi obtenir un bon trànsit,crear una bona llista de correus electrònics seria una aventura valuosa Source .

November 27, 2017