Back to Question Center
0

Semalt: Consells de protecció de Botnet. Com mantenir-se segur?

1 answers:

El rootkit és una peça de programari que està amagada i instal·lada en una computadora o dispositiu mòbil sense el vostre coneixement. És probable que infecti una gran quantitat de programes i fitxers i que els atacants instal·lin automàticament. Aprofiten les vulnerabilitats de l'ordinador i us convienen a descarregar programes i eines estranyes - trampolino elastico prezi login.

Artem Abgarian, expert en Semalt , assegura que els rootkits no sempre són perillosos, però poden amagar totes les activitats malicioses, de manera que hauríeu de desfer-les del més aviat possible. De vegades els atacants accedeixen a la informació confidencial i roben la informació de la targeta de crèdit amb l'ajuda dels rootkits. Regularment supervisen les accions d'un usuari, realitzen diverses funcions perilloses i modifiquen els seus programes sense que la puguin detectar .

D'altra banda, les botnets són una gran xarxa d'ordinadors compromesos o infectats. Desenvolupen xarxes bot i petites i realitzen diverses tasques. En el context de la botnet, els robots es remeten a l'ordinador i als dispositius mòbils que no poden realitzar les seves funcions correctament i que són controlats pels pirates informàtics. Un atacant obté el control del vostre dispositiu infectant-lo amb un virus, codi maliciós o malware que ataca la vostra màquina a intervals regulars. L'ordinador aviat es converteix en una part de la xarxa de botnet i no funciona amb normalitat. Les botnets s'utilitzen amb freqüència per dur a terme una sèrie d'activitats malicioses, distribuir virus i spam, i atacar diversos dispositius nous.

Per què són rootkits i botnets importants amenaces?

El principal problema amb botnets i rootkits és que romanen ocults i executen silenciosament les seves funcions. Encara que les botnets no estan sempre amagades, els rootkits mai no apareixen al vostre sistema informàtic..De vegades, tots dos rootkits i botnets romanen sense ser detectats fins que el vostre dispositiu no estigui totalment malmès. Funcionen silenciosament les seves funcions i instal·len automàticament altres programes maliciosos al vostre dispositiu. Com que són difícils de detectar, els atacants poden utilitzar fàcilment botnets i rootkits per modificar i accedir a la seva informació personal. Ataquen una gran quantitat d'ordinadors i cometen diferents delictes amb aquests robots, romanen amagats al vostre ordinador i dispositius mòbils. Amb alguns equips infectats, els atacants poden augmentar fàcilment l'abast dels seus crims i afectar tant les organitzacions petites com les grans.

Què podem fer per protegir-nos?

Si cerqueu pràctiques de seguretat fiables, podeu seguir aquests passos i reduir els riscos de que els vostres equips estiguin infectats o compromesos.

1. Mantenir i utilitzar programes antivirus:

Els programes o programes antivirus són obligatoris i hauríeu d'instal·lar-los el més aviat possible. Ajuden a reconèixer i protegir la vostra computadora o dispositiu mòbil contra els virus i el malware coneguts. Podeu detectar fàcilment el programari maliciós i els virus i evitar que puguin causar problemes greus per a vostè. Atès que els atacants contínuament escriuen nous codis de virus, és essencial mantenir actualitzades les definicions i els programes antivirus. També hauríeu d'instal·lar els programes anti-rootkit i anti-bot al vostre dispositiu.

2. Instal·leu els tallafocs

Heu d'instal·lar els tallafocs que us ajudaran a prevenir diversos tipus d'infeccions i bloquejar el trànsit maliciós abans que es faci malbé l'ordinador. Limita el trànsit i pot exercir les seves funcions en tots els sistemes operatius. Assegureu-vos que mantingueu actualitzat el firewall amb regularitat .

3. Utilitza contrasenyes fortes

Heu de seleccionar contrasenyes fortes perquè els atacants no els puguin endevinar a qualsevol cost. Utilitzeu paraules diferents i combineu els números i els alfabets mentre creeu una contrasenya. Sovint haureu de canviar la contrasenya per garantir la vostra seguretat a Internet.

November 29, 2017