Back to Question Center
0

Semalt: consells sobre com prevenir spam de comentaris en el vostre WordPress

1 answers:

Agafar l'atenció del públic i augmentar el compromís de l'usuari és de màxima importància pel que fa al màrqueting. No es pot ignorar la importància de la secció de comentaris al vostre lloc web. Amb una secció de comentaris, podeu començar ràpidament converses en línia i analitzar els comentaris dels clients en temps real .

Andrew Dyhan, un expert líder de Semalt , especifica aquí el que necessita saber sobre Askimet.

Després d'instal·lar WordPress als llocs web, els clients obtenen Askimet com una de les característiques estàndard. Una bona quantitat de consultors de màrqueting instal·la WordPress, però no activa la funció Askimet. El bloqueig i la prevenció de correu brossa és una tasca de do-it-yourself que podeu executar ràpidament a l'escriptori local.

Trobar comentaris spam al vostre lloc web no és divertit. Askimet ha estat desenvolupat i dissenyat pels fundadors de WordPress. Askimet ajuda als consultors de màrqueting a marcar i identificar comentaris spam. Després de caracteritzar i identificar el correu brossa dels comentaris, el servei web d'Askimet publica el comentari en nom dels comercialitzadors. Considereu la clau de la interfície d'programació d'aplicacions (API) i analitzeu els vostres comentaris de correu brossa setmanalment.

The Antispam Bee

L'abella Antispam és un dels plugins de primer nivell que ajuda a prevenir el comentari de correu brossa a WordPress. Després d'activar l'abella Antispam, no cal registrar-se. L'abella Antispam utilitza les dades anti-spam per analitzar els comentaris. L'abella Antispam també comprova els intervals en què els visitants publiquen comentaris. Si un client potencial mostra un comentari immediatament després d'haver pujat una publicació, l'abella Antispam qualifica el passat com a comentari de correu brossa de WordPress..

La verificació ReCaptcha

També conegut com Google Captcha, ReCaptcha ajuda als màrqueting a Captcha a registrar contrasenyes, comentaris i credencials de registre. Google Captcha requereix que els usuaris finals confirmen les identitats abans que puguin accedir a un lloc web. Aquesta ha estat una de les millors solucions utilitzades pels comercialitzadors per prevenir i bloquejar el correu brossa de WordPress.

Considereu instal·lar i activar el connector per continuar. Autenticar el formulari per obtenir resultats útils. Per provar si un comentari s'està carregant al vostre lloc web de WordPress, sortiu i proveu de fer-ne un comentari.

Inhabilitació de referències en el vostre WordPress

Fa uns anys, els seguidors de seguiment eren habitualment utilitzats pels comercialitzadors de continguts i els bloggers per comunicar-se. Avui en dia, els spammers utilitzen trackbacks per publicar missatges publicitaris no desitjats als llocs de WordPress. Per fer front a aquest tipus de correu brossa de WordPress, considereu desactivar els trackbacks al vostre lloc.

Per desactivar els trackbacks al vostre lloc de WordPress, aneu al vostre compte "Configuració" i feu clic a l'opció "Discussió". Feu clic a l'opció sota els "trackbacks i pingbacks" per desactivar els correus electrònics i els trackbacks que s'executi al vostre lloc. El correu brossa de WordPress també es pot deshabilitar manualment per publicació. Feu clic a la pestanya "Debats" per desactivar els elements publicitaris en publicacions concretes.

Eliminar enllaç Nofollow dels comentaris

Si heu estat utilitzant un enllaç sense seguir dels vostres comentaris, considereu-los eliminar-los. En la majoria dels casos, els administradors web i els venedors acaben sent sancionats per Google a causa de la càrrega de comentaris de baixa qualitat i Spammy.

S'estan desactivant els comentaris de les publicacions anteriors

El correu brossa de WordPress pot ser molt enfadat. Si teniu una compilació de comentaris anteriors al vostre lloc, considereu desactivar els comentaris de les publicacions anteriors. Obre "Configuració" i feu clic a "Discussió" a la configuració de comentaris del vostre lloc web per tancar comentaris sobre el contingut publicat fa molts anys.

En els últims anys, WordPress spam ha estat una preocupació important per als administradors web i els bloggers. No deixis que el spam de comentaris arruïneu la vostra campanya en línia. Utilitzeu els ajustaments i els connectors de WordPress per evitar comentaris spam al vostre lloc web Source .

November 30, 2017