Back to Question Center
0

Semalt Dispels 8 mites SEO mòbils

1 answers:

El SEO és una part important de l'optimització del lloc web. Amb més i més persones fentcerques als seus telèfons intel·ligents, la web mòbil també ha explotat. SEO per a telèfons mòbils també s'ha convertit en un tema candent, però tristament la majoria delsla informació que es pot trobar sobre SEO mòbil és falsa.

Ross Barber, l'expert de Semalt Serveis digitals, elimina els vuit millors mites de SEO.

Mite 1: el que la gent busca a PC i mòbil és el mateix

Veritat: la gent està en moviment, de manera que no tenen el luxe de llegir informes extres,publicacions llargues de blocs i resultats de recerca en els seus dispositius mòbils. En general, busquen respostes ràpides - south america tour companies. Això es distingeix automàticamentel que la gent busca en qualsevol dispositiu. La millor manera de verificar el que busca la gent en els seus dispositius mòbils és utilitzar GoogleAdWords. Podreu obtenir una visió detallada de la relació mòbil de paraules clau introduïdes per les persones.

Mite 2: les cerques mòbils i les cerques per a PC mostren els mateixos resultats

Veritat: els motors de cerca estan treballant dur per facilitar que la gent trobi el quenecessiten quan ho necessiten. Això vol dir que els llocs web que no són aptes per a mòbils no tenen un alt grau de resultats. El vostre lloc web pot estar optimitzatper a PC, però pot classificar-se malament per a cerques mòbils. Per tant, els resultats de les cerques per a PC i les cerques mòbils són totalment diferents. Estudi de Googleafirma aquest punt. En l'estudi, el gegant del motor de cerca va descobrir que hi havia una diferència de 86% en la manera en què es van mostrar els resultatssegons diferents interfícies.

Mite 3: la gent aviat deixarà de buscar els seus telèfonsperquè començaran a cercar els seus dispositius usables

Veritat: tot i que els dispositius usables han pres el mercat per la tempesta, no són tan sofisticatsen els seus intents de fer cerques raonables. L'era de la tecnologia de cerca usable només és el principi..Siri i Google Goggles tenenva intentar avançar la revolució, però fins i tot Siri només té una mera participació del 3% al mercat, mostrant que la gent no s'ha abraçat completamentla idea de substituir el dispositiu mòbil busca cerques en dispositius usables.

Mite 4: Mobile SEO ni tan sols és una cosa!

Veritat: Molta gent vol pensar que el SEO mòbil és només un terme que s'està duent a termecasualment tirat al voltant. És cert que molta gent no ho entén molt i hi ha pocs experts. Hi ha molta gent quePensi en un error sobre el SEO mòbil, però això no vol dir que sigui un concepte inexistent que ha de ser completament ignorat.

Mite 5: SEO és SEO, i és tot el mateix

Veritat: No, no, no. SEO no és el mateix. SEO local, SEO mòbil i SEO per aEls llocs web optimitzats per a l'ús d'ordinadors i portàtils no són els mateixos. Com més aviat us adoneu d'això i corregiu-lo per al vostre lloc, elmillors classificacions i conversions que rebràs.

Mite 6: simplement configurar SEO per a telèfons mòbils i voila - Mobile SEO

Veritat: Desitgem que això sigui senzill però no ho és. No podeu personalitzar SEO per a llocs web icanviar-lo per a telèfons mòbils. L'enfocament de SEO mòbil és completament diferent a l'optimització de llocs web. Perquè hi ha mésLes variacions dels dispositius mòbils que hi ha, SEO mòbil ha de ser més específic i precís que el lloc web de SEO. Aprendre sobre SEO mòbil seràrequereix temps i paciència, però quan es va fer bé, us portarà bons resultats.

Mite 7: Creeu un lloc web optimitzat i, a continuació, personalitzeu-lo per a telèfons mòbils

Veritat: l'optimització del vostre lloc web per ser usable en totes les interfícies pot semblar fantàsticidea Tanmateix, també heu de considerar que la gent encara no pot trobar el que necessita del vostre lloc. De fet, fins al 60% dela gent no sempre troba el que necessita en les cerques mòbils. Això passa perquè la funcionalitat mòbil és precisa i necessita serdesenvolupat com una entitat independent i no integrada a l'estratègia de SEO d'un lloc web. Per exemple, BMW i Amazon han gastat milers de dòlarstreballant dur per garantir que els seus llocs web siguin mòbils i que el SEO mòbil s'hagi aplicat correctament.

Mite 8: És difícil obtenir enllaços quan utilitzeu el mòbil de SEO

Veritat: res no pot estar més enllà de la veritat que això. De fet, un lloc respectableels propietaris volen obtenir enllaços des dels llocs web que tenen bones pràctiques de SEO. Així que digues hola per aconseguir enllaços de Google, Mashable i altresllocs autoritzats.

Esperem que us ajudem a bustar alguns dels mites mòbils de SEO i deixeu anar la llumsobre la veritable qüestió de la cosa.

November 27, 2017