Back to Question Center
0

Semalt: el correu brossa de les xarxes socials que haureu de saber

1 answers:

El correu brossa és el grup de missatges no sol·licitat i irrellevant enviat a un gran nombre d'usuaris d'Internet. Els spammers utilitzen diferents tècniques per difondre el correu no desitjat, ja que volen atrapar els usuaris en atacs de pesca, programari maliciós i programes d'afiliació. Artem Abyar, el Semalt Senior Customer Success Manager, afirma que principalment es va utilitzar spam com a font de comunicació, però ara s'ha pres una forma greu i s'ha de desfer el més aviat possible. A més del correu brossa de correu electrònic i de les xarxes socials, l'spam és un problema generalitzat que es pot dividir en cinc tipus diferents:

Perfils i comptes falsos de mitjans socials:

Els comptes i els perfils falsos de xarxes socials són una clau per enviar correu brossa. Els pirates informàtics creen molts perfils de Facebook i Twitter, principalment amb noms i fotos de les noies per atraure tants usuaris com sigui possible. Volen guanyar credibilitat i visibilitat per als seus propis llocs i aconseguir-lo atrapat de moltes maneres. Poden aparentar ser famosos, polítics, figures públiques o cricketers, i vol que t'agradin i comparteixin les seves publicacions.

Missatges a granel:

Els missatges massius són missatges amb el mateix nom o text que s'envien a molts usuaris de xarxes socials alhora..Alguns spammers creen comptes falsos i publiquen missatges duplicats a intervals regulars. Ells volen crear un desastre per als usuaris legítims o volen atraure a algú amb les seves ofertes i enllaços d'afiliació. L'ús de missatges publicitaris a granel es va iniciar l'any 2009. Aquest temps, alguns llocs web de correu brossa que oferien treballs van enganyar als usuaris que confien que els seus perfils i llocs eren autèntics.

Enllaços maliciosos:

Els enllaços maliciosos es propaguen a Internet a través de xarxes socials, i els pirates informàtics o els spammers pretenen fer malbé, danyar o enganyar molts llocs web o dispositius. Quan feu clic a qualsevol d'aquests enllaços, és possible que us redirigeixi a un perfil de Twitter, Google+ o Facebook que no tingui res a veure amb la legitimitat. De fet, els usuaris es veuen obligats a fer clic en aquests enllaços maliciosos i els hackers reparteixen programari maliciós a les xarxes socials per robar informació privada i detalls bancaris.

Crítiques fraudulentes:

Diversos productes i serveis es venen a Internet, i el lloc més popular per a això és la comunicació social, per descomptat. Malauradament, no sempre obtens el producte que has vist a la foto, ja que els pirates informàtics només paguen als usuaris per comentaris positius. Aquesta pràctica permet que els estafadors en línia venen cada vegada més productes i prosperin.

Contingut no desitjat:

Cap lloc de les xarxes socials vol que els seus usuaris comparteixin contingut indesitjat i excessiu; també és una forma de correu brossa que funciona bé per als spammers i no és útil per a marques i organitzacions legítimes. De fet, moltes notificacions irrellevants es comuniquen a Facebook, i es tanquen moltes pàgines i perfils per compartir les coses no desitjades cada segon. Es tracta d'un acte de clics que s'ha de desfer el més aviat possible Source .

November 30, 2017